En sikker HRM-løsning

I Visma Enterprise strømliner og automatiserer vi virksomheders forretningsprocesser inden for løn og HR med SaaS-løsninger, services og videndeling. Alt sammen i overensstemmelse med aktuel lovgivning, som vores internationale sikkerhedscertifikater viser.

Kort sagt, understøtter vi virksomheders HRM-processer fra A-Z med en fremtidssikret suite. Det betyder, at hver enkelte virksomhed altid har mulighed for at skalere op og ned på løsninger, der passer deres udvikling, omend der er brug for f.eks. en tidsregistrering- eller rekrutteringsløsning. Alt sammen med blot én samarbejdspartner. 

I ryggen har vi Visma Group - en af Europas førende software koncerner, der har hovedsæde i Oslo og omtrent 200 ejede virksomheder i over 20 lande.

SIKKERHED

 

Et effektivt løn- og HR system

I Visma Enterprise har vi en vision om et Zero Waste Society, som betyder, at vi vil gøre vores for, at hverken tid eller penge går til spilde!

Digitalisering er kernen i vores forretning med fokus på at effektivisere virksomheder. Vi er stolte af, at hjælpe virksomheder med at reducere manuelle processer og frigøre ressourcer, så der i stedet kan bruges på kerneforretningen.

MY VISMA

Gør karriere i Visma Enterprise

#JoinTheAmbition 

LEDIGE STILLINGER   SØG UOPFORDRET
     

 

Bæredygtige arbejdsforhold

Vi holder til i Carlsberg Byen i et nybygget Visma Domicil. Bygningen er DGBN-guldcertificeret, som betyder, at vores arbejdsplads er bygget med omtanke for både miljø, økonomi og de sociale omgivelser.

Visionen med Visma Domicilet er at fremme sund livsstil og et rart arbejdsmiljø ved at kunne tilbyde vores medarbejdere

  en sund og miljøvenlig restaurant varetaget af Meyers
  fitnessrum, gårdhaver, tagterrasser og kaffebar
  et arbejdsmiljø med tanke for alsidige arbejdsformer
  nem tilgængelighed med Carlsberg St., Enghave Plads Metro og parkeringskælder (udstyret med ladestationer til både elbil og -cykel)

 

Kan vi være til hjælp?

Ja tak

 

"... vores gamle system var mere gearet til individuelle lønfastsættelser end til overenskomstreguleringer,"

Lars F. Olsen
Finance Manager
"...der er mange processer, som vi tidligere håndterede individuelt og manuelt, som i dag er blevet nemmere og mere overskuelige."

Frederik Rosenstand
Human Ressources Chef

 

 

"... der er en stor tryghed i at vide, at vi altid kan ringe til en konsulent i Visma Enterprise"


Bjarne Hansen
Senior ControllerLøn administration

Løn

Løn Outsourcing

 

 

MyVisma