Visma Outsourcing skaber mere tid til jeres forretning. En del af My Visma - dit løn- og HR univers

 


Skab mere tid

Hos Visma Enterprise har vi over 30 lønspecialister, der kun har løn som fokusområde. Få mere tid tid jeres kernekompetencer ved at lade os stå for lønnen.

Læs mere på vismaenterprise.dk

Håndterer I selv lønopgaven?

Så er I højst sandsynlig afhængig af en nøglemedarbejder, som hurtig kan gøre jer sårbar ved fx sygdom. Lønopgaven stiller også krav til overblik over samtlige deadlines og aktuel lovgivning.

Visma Enterprise frigør værdifulde ressourcer ved at håndtere lønopgaven for flere af landets førende virksomheder

Læs vores cases her →


Volvo Entreprenørmaskiner har i en årrække outsourcet lønopgaven til os. Det har givet dem mulighed for, at økonomiafdelingen har kunne skabe ekstra forretningsværdi

"Vi vil ikke være afhængige af en enkelt lønmedarbejder. Vi er ikke store nok til, at lønopgaven kan optage en fuldtidsstilling."

Logo af Visma Enterprises løn- og HR kunde Volvo

Bjarne Hansen, Senior Controller

Volvo Entreprenørmaskiner A/S

     

 

Læs mere her

 

Visma Enterprises løn- og HR kunde Joe & The Juice         Logo af Visma Enterprises løn- og HR kunde Sydbank         Logo af Visma Enterprises løn- og HR kunde Bones

 

 

              Logo af Visma Enterprises løn- og HR kunde Ikano Bank         Logo af Visma Enterprises løn- og HR kunde Mercedes-Benz         Logo af Visma Enterprises løn- og HR kunde Metroselskabet

 

Vi klarer lønnen både til danske, svenske og norske medarbejdere

Så slipper I for at holde styr på samtlige deadlines, aktuel lovgivning, og ikke mindst undgår I at være sårbare på området. Til gengæld får I

    Adgang til relevante rapporter, der giver overblik over lønkørsler  
   

Rådgivning og support fra en gruppe af vores lønspecialister

    En medabejder-app, der bl.a. giver overblik over fravær og ferie

 

visma-enterprise-outsouring-af-loen-whitepaper.png
Whitepaper

Strategisk outsourcing af løn og HR

I dette whitepaper kan du blive klogere på, hvad forskellen er på at have lønnen internt i virksomheden og hos en leverandør. Vi giver dig 5 gode grunde til, at det ikke kan betale sig at bruge intern tid på administrative opgaver.

Se fordele i vores whitepaper

Hvorfor vælge Visma til jeres lønoutsourcing?

Vi er eksperter inden for løn og hjælper hver måned mere end 1.500 danske, svenske og norske virksomheder med deres HR- og lønadministration.

Outsourcer I jeres lønadministration til os, bliver den håndteret i vores lønsystem, der er en del af vores samlede HRM suite. Visma Løn er et af de mest benyttede lønsystemer i markedet og er udviklet ud fra de krav, som ledere og medarbejdere stiller til en effektiv personale- og lønadministration.

Visma Løn og Visma HR sikrer jer en professionel håndtering af arbejdsopgaverne og en række ekstra fordele

Lønanalyse

Vi analyserer jeres nuværende løn-setup. Det sikrer jer den rigtige løsning, og afslører ofte processer, der kan optimeres.

Adgang til et helt team

Jeres lønadministration varetages af et helt team. Hvis en af vores konsulenter er fraværende, tager en anden over – I mærker ingen forskel.

Effektiv kommunikation

Vores outsourcing-portal samler al data og kommunikation fra os til jer ét sted, så I slipper for mails og Excel-ark.

Cloudbaseret løsning

I kan altid tilgå vores systemer fra enhver browser, og systemet er altid opdateret og sikkerhedskopieret.

Integreret HR- og lønsystem

Vores HR- og lønsystemer kan synkroniseres med stort set alle HR- og lønadministrations-værktøjer, og samler data ét sted.

Personlig serviceaftalehåndbog

I får en køreplan for din outsourcingsaftale med kontaktpersoner, deadlines og alle de informationer, I skal bruge et år frem.

Sådan kommer I i gang med at outsource lønopgaven til Visma Enterprise

Udbetales jeres medarbejderes løn månedsvist bagud? Så kan vi køre løn for jer allerede i næste måned, hvis bare outsourcingsaftalen underskrives inden den 20. i indeværende måned. Et opstartsforløb af HR- og lønoutsourcing hos os vil typisk foregå i følgende trin:

 

Inden den 20. i indeværende måned

Outsourcingsaftalen underskrives.
 

Den første uge i næste måned

Vi laver en lønanalyse, der afdækker jeres behov og ønsker til HR- og lønadministrationen. Mødet kan enten foregå hos jer eller over telefonen.

 

De efterfølgende uger

Ud fra data og ønsker fra jer, opsætter vi lønsystemet.

Vi afholder en træningsdag hos jer, hvor I oplæres i de nye værktøjer.

 

Ved næste måneds udløb

Vi laver den første lønkørsel for jer.

Når I er kommet i gang med lønoutsorcingen

De første 3 måneder

I løbende dialog med jer optimerer vores lønspecialister administrationen af lønnen for at sikre en effektiv arbejdsgang, der giver jer mere tid til andre opgaver.

Årligt statusmøde

En gang om året holder vi sammen med jer et statusmøde, hvor vi gennemgår jeres outsourcingsaftale. Har jeres virksomhed ændret sig, justerer vi selvfølgelig aftalen.

Serviceaftalehåndbog

Arbejdet i den indledende analysefase og den efterfølgende optimeringsfase bliver dokumenteret i en serviceaftalehåndbog, der indeholder al nødvendig information et helt år frem.

Er jeres medarbejdere 14-dages lønnet eller forudbetalt?

Intet problem, det kan vi også håndtere. Processen ser bare lidt anderledes ud. Kontakt os for at høre, hvordan vi kan lave en lønoutsourcing, der passer til jeres behov og ønsker.  

Visma Enterprises My Visma logo der dækker for ydelser som rekruttering og tidsregistrering  

MyVisma


 
 

 
 

             

 

© 2017 Visma