Visma EasyCruit

Visma EasyCruit er et brugervenligt rekrutteringsværktøj, der understøtter og forenkler rekrutteringsprocessen for både chefer og rekrutteringsmedarbejdere!

Et udsnit af vores gode kunder...

 

Brugervenlig

Arbejd i et brugervenligt og intuitivt værktøj til både ledere og rekrutteringskonsulenter. Visma EasyCruit kræver minimal træning for din virksomhed.

Spar tid og med lavere omkostninger

Rekruttér effektivt - forkort ansættelsestiden med enkle workflows, færdige jobskabeloner, automatisk svar og nem kommunikation med mange kandidater på én gang.

Smidigt udvælgelsesproces

Uanset om du har en håndfuld kandidater eller hundredvis, gør Visma EasyCruit udvælgelsesarbejdet mere effektivt. Du kan også opbygge din interne CV-database for at udfylde nuværende og fremtidige stillinger.

Find de bedste kandidater hurtigere

Visma EasyCruit rangerer kandidater baseret på spørgeskemaer i ansøgningen. En score bag spørgsmålene skaber en rangordning blandt ansøgningerne, og du vil finde de bedste kandidater med det samme.

Understøtter og forenkler HR-afdelingen

Med Visma EasyCruit vil du være i stand til at støtte rekruttering af ledere i deres udøvelse af værdifulde talenter gennem automatiserede processer, værdifulde rapporter, der letter deres arbejde.

Hurtig og pålidelig support

Visma Enterprise leverer teknisk infrastruktur i verdensklasse med garanterede SLAs (service level agreements).

Tiltræk de dygtigste kandidater med Visma SEEKNSPEAK

Med EasyCruit har du muligheden for at tilkøbe Visma SEEKNSPEAK ydelser, som er et videorekrutterings- og videoscreeningssystem, der hjælper med at tiltrække og ansætte dygtige kandidater.

Ved videorekruttering iscenesættes det ledige job på video, der bygges en digital mediaplan, og jobopslaget med video spredes via sponsorerede kampagner på de sociale media.   

Du har også mulighed for at videoscreene dine kandidater. Med videoscreening sikrer du, at det er de helt rigtige kandidater, der inviteres til personlig samtale. Og du undgår at spilde tid på lange rekrutteringsprocesser. 

Med videorekruttering vil du opleve flere fordele:

  • Flere kvalificerede ansøgere
  • En optimering af dit Employer Brand, som også vil gavne ved efterfølgende rekrutteringer
  • Større personlig kendskab til jeres kandidater

Hør mere om Visma SEEKNSPEAK

Har I styr på, hvordan I behandler persondata i jeres rekruttering?

GDPR har stillet nye krav til vores behandling af personfølsomme oplysninger, og særligt inden for rekrutteringsområdet skal vi være opmærksomme. Derfor har vi udarbejdet to tjeklister i én; tjekliste for behandling af personoplysninger og tjekliste for samtykke og information til kandidaten.
Udfyld blot fomularen herunder og få din kopi af tjeklisterne.
Dit samtykke er obligatorisk

Hvad synes vores kunder?

swedbank logoVi har brugt EasyCruit i flere år, og en ting der virkelig skiller sig ud med EasyCruit er deres fantastiske kundeservice. Vi får altid fuld støtte, når vi har nye ideer, eller når vi ønsker at tilpasse vores rekrutteringsprocesser. EasyCruit støtter både vores rekrutteringskonsulenter og chefer med et klart overblik over vores ledige stillinger og kandidater. De kan nemt navigere mellem forskellige projekter og kandidater for at sikre, at vi finder den rigtige person til den rigtige stilling.
Implementering af EasyCruit over en så stor og decentraliseret organisation med flere HR-afdelinger, og mange brugere kunne have været en reel udfordring, men EasyCruit krævede minimal træning for brugere, fordi systemet er så nemt at bruge.

Download vores produktguide, og se hvordan vores rekrutteringsløsning Visma EasyCruit kan støtte dig gennem hele din rekrutteringsproces. Hent den direkte Download den direkte til din indbakke her

Udfyld kontaktformularen og bliv kontaktet

Udfyld kontaktformularen nedenfor eller kontakt Tim Holbek og hør mere om EasyCruit og/eller SEEKNSPEAK

Dit samtykke er obligatorisk