Rekruttering

EasyCruit er et brugervenligt rekrutteringsværktøj, der understøtter og forenkler rekrutteringsprocessen

FÅ ET TILBUD     MY VISMA

 

Se her hvordan Kongsberg Gruppen med over 10.000 medarbejdere i 30 forskellige lande drager fordel af EasyCruit Visma Enterprise hjælper hver dag virksomheder med deres rekrutteringsbehov

Læs vores kundecases her →


Metroselskabet og Hovedstadens Letbane oplevede et uoverskueligt antal af rekrutteringer, da de havde behov for flere medarbejdere. Problemmet opstod allerede da de skulle ansætte en ny receptionist

"Jeg tror, at vi fik 300 ansøgninger, som skulle håndteres manuelt. Det tog jo evigheder, og det kunne jeg godt se, at vi ikke kunne klare. Derfor besluttede vi os for, at vi måtte have et system, der kunne hjælpe os,"

Anne-Louise Winther, HR Partner

Metroselskabet og Hovedstadens Letbane

     

Læs mere her

               

 

 

                             

Visma EasyCruit fordele

Brugervenligt

Et brugervenligt og intuitivt værktøj til både ledere og rekrutteringskonsulenter. Visma EasyCruit kræver minimal træning at bruge.

Spar tid og omkostninger

Rekruttér effektivt - forkort ansættelsesprocessen med enkle workflows, færdige jobskabeloner, automatiske svar og nem kommunikation med mange kandidater på én gang.

Smidig udvælgelsesproces

Uanset om du har få eller hundredvis af kandidater, gør Visma EasyCruit udvælgelsesarbejdet mere effektivt. Du kan også opbygge din interne CV-database for nemmere at besætte fremtidige stillinger.

Find de bedste kandidater hurtigere

Visma EasyCruit rangerer kandidater baseret på spørgeskemaer i ansøgningen. En score bag spørgsmålene skaber en rangordning blandt ansøgningerne, og du vil få et overblik over de bedste kandidater med det samme.

Understøtter HR-afdelingen

Med Visma EasyCruit vil du være i stand til at støtte ledere i deres rekrutteringer gennem automatiserede processer og værdifulde rapporter, som letter ledernes arbejde.

Hurtig og pålidelig support

Visma Enterprise leverer teknisk infrastruktur i verdensklasse med garanterede SLAs (service level agreements).

En strømlinet og automatisk rekrutteringsproces giver færre fejl og bedre overblik

 

 

 

Hent produkt guiden og bliv klogere på hvordan EasyCruit støtter dit rekrutteringsbehov

Hent den her

 

 

Har I styr på, hvordan I behandler persondata i jeres rekruttering?

GDPR har stillet nye krav til vores behandling af personfølsomme oplysninger, og særligt inden for rekrutteringsområdet skal vi være opmærksomme. Derfor har vi udarbejdet to tjeklister i én; tjekliste for behandling af personoplysninger og tjekliste for samtykke og information til kandidaten.
Udfyld blot fomularen herunder og få din kopi af tjeklisterne.
Dit samtykke er obligatorisk

Et udsnit af vores gode kunder

 
deloitte logo
deloitte logo

Bedste oplevelse for ansøgerne

Det er vigtigt for virksomheder at agere professionelt allerede ved første indtryk for at vinde i kampen om de dygtigste medarbejdere.

Send ansøgning

På enten computer, tablet eller mobiltelefon.

Få svarDigital respons - for en sikker og effektiv rekrutteringsproces.

Se jobopslaget

På enten computer, tablet eller mobiltelefon.

Køb dine tillægsydelser til EasyCruit i vores webshop

Der findes et stort udvalg af tillægsydelser til EasyCruit. Du kan blandt andet tilkøbe SMS-service, der sender en påmindelse på SMS til den kandidat, I skal have til samtale.

Videoansøgning er endnu et af vores populære moduler, der gør det muligt at opnå en dybere indsigt i kanditaten inden vedkommende inviteres til samtale.

Besøg Visma Shop her

Løn administration

Løn

Løn Outsourcing

 

 

MyVisma