Visma EasyCruit

Visma EasyCruit er et brugervenligt rekrutteringsværktøj, der understøtter og forenkler rekrutteringsprocessen for både chefer og rekrutteringsmedarbejdere!

Online rekrutteringsløsning

En strømlinet og automatisk rekrutteringsproces giver færre fejl og et bedre overblik

Visma EasyCruit fordele

Brugervenligt

Et brugervenligt og intuitivt værktøj til både ledere og rekrutteringskonsulenter. Visma EasyCruit kræver minimal træning at bruge.

Spar tid og omkostninger

Rekruttér effektivt - forkort ansættelsesprocessen med enkle workflows, færdige jobskabeloner, automatiske svar og nem kommunikation med mange kandidater på én gang.

Smidig udvælgelsesproces

Uanset om du har få eller hundredvis af kandidater, gør Visma EasyCruit udvælgelsesarbejdet mere effektivt. Du kan også opbygge din interne CV-database for nemmere at besætte fremtidige stillinger.

Find de bedste kandidater hurtigere

Visma EasyCruit rangerer kandidater baseret på spørgeskemaer i ansøgningen. En score bag spørgsmålene skaber en rangordning blandt ansøgningerne, og du vil få et overblik over de bedste kandidater med det samme.

Understøtter HR-afdelingen

Med Visma EasyCruit vil du være i stand til at støtte ledere i deres rekrutteringer gennem automatiserede processer og værdifulde rapporter, som letter ledernes arbejde.

Hurtig og pålidelig support

Visma Enterprise leverer teknisk infrastruktur i verdensklasse med garanterede SLAs (service level agreements).

Bedste oplevelse for ansøgerne

Det er vigtigt for virksomheder at agere professionelt allerede ved første indtryk for at vinde i kampen om de dygtigste medarbejdere.

Se jobopslaget

På enten computer, tablet eller mobiltelefon.

Send ansøgning

Hurtigt og effektivt - enten via sociale medier eller via tilpassede formularer.

Få svar

Digital respons - for en sikker og effektiv rekrutteringsproces.

Se hvorfor Kongsberg Gruppen valgte EasyCruit

Som international virksomhed var Kongsberg Gruppen nødsaget til at få systematiseret deres ansøgningsproces. Det - og meget mere - kunne EasyCruit hjælpe dem med. Få den fulde historie nedenfor.

Et udsnit af vores gode kunder

deloitte logo
deloitte logo
deloitte logo

Tiltræk de dygtigste kandidater med Visma SEEKNSPEAK

Med EasyCruit har du muligheden for at tilkøbe Visma SEEKNSPEAK ydelser, som er et videorekrutterings- og videoscreeningssystem, der hjælper med at tiltrække og ansætte dygtige kandidater.

Ved videorekruttering iscenesættes det ledige job på video, der bygges en digital mediaplan, og jobopslaget med video spredes via sponsorerede kampagner på de sociale media.   

Du har også mulighed for at videoscreene dine kandidater. Med videoscreening sikrer du, at det er de helt rigtige kandidater, der inviteres til personlig samtale. Og du undgår at spilde tid på lange rekrutteringsprocesser. 

Med videorekruttering vil du opleve flere fordele:

  • Flere kvalificerede ansøgere
  • En optimering af dit Employer Brand, som også vil gavne ved efterfølgende rekrutteringer
  • Større personlig kendskab til jeres kandidater

Hør mere om Visma SEEKNSPEAK

Har I styr på, hvordan I behandler persondata i jeres rekruttering?

GDPR har stillet nye krav til vores behandling af personfølsomme oplysninger, og særligt inden for rekrutteringsområdet skal vi være opmærksomme. Derfor har vi udarbejdet to tjeklister i én; tjekliste for behandling af personoplysninger og tjekliste for samtykke og information til kandidaten.
Udfyld blot fomularen herunder og få din kopi af tjeklisterne.
Dit samtykke er obligatorisk

Køb dine tillægsydelser til EasyCruit i vores webshop

Der findes et stort udvalg af tillægsydelser til EasyCruit. Du kan blandt andet tilkøbe SMS-service, der sender en påmindelse på SMS til den kandidat, I skal have til samtale.

Videoansøgning er endnu et af vores populære moduler, der gør det muligt at opnå en dybere indsigt i kanditaten inden vedkommende inviteres til samtale.

Besøg Visma Shop her

Udfyld kontaktformularen og bliv kontaktet

Dit samtykke er obligatorisk

Download vores produktguide, og se hvordan vores rekrutteringsløsning Visma EasyCruit kan støtte dig gennem hele din rekrutteringsproces. Hent den direkte Download den direkte til din indbakke her