Visma EasyCruit

Visma EasyCruit er et brugervenligt rekrutteringsværktøj, der understøtter og forenkler rekrutteringsprocessen for både chefer og rekrutteringsmedarbejdere!

Prøv gratis i 30 dage

Effektiv rekruttering med Visma EasyCruit

Vi gør rekruttering let for både rekrutteringspersonale og kandidater. Visma EasyCruit er designet til at automatisere og distribuere rekrutteringsprocessen, samtidig med at der ydes stabil støtte under hele rekrutteringsprocessen.

Visma EasyCruit er et onlinebaseret værktøj, der er fuldt integreret med din virksomheds egen hjemmeside. Løsningen er konfigureret efter dine behov, anmodninger og præferencer.

Funktionen, som Visma EasyCruit tilbyder, er f.eks. onlineudgivelse af jobannoncer, god søgningshåndtering og en intern CV-database, der er skræddersyet udelukkende til din virksomhed.

Vi lægger stort fokus på employer branding, så du kan øge dit brand og sikre at kandidaterne får et godt førstehåndsindtryk af din virksomhed.

Hvad synes vores kunder?

swedbank logo Vi har brugt EasyCruit i flere år, og en ting der virkelig skiller sig ud med EasyCruit er deres fantastiske kundeservice. Vi får altid fuld støtte, når vi har nye ideer, eller når vi ønsker at tilpasse vores rekrutteringsprocesser. EasyCruit støtter både vores rekrutteringskonsulenter og chefer med et klart overblik over vores ledige stillinger og kandidater. De kan nemt navigere mellem forskellige projekter og kandidater for at sikre, at vi finder den rigtige person til den rigtige stilling.
Implementering af EasyCruit over en så stor og decentraliseret organisation med flere HR-afdelinger, og mange brugere kunne have været en reel udfordring, men EasyCruit krævede minimal træning for brugere, fordi systemet er så nemt at bruge.

Fordele ved Visma EasyCruit

Brugervenlig

Arbejd i et brugervenligt og intuitivt værktøj til både ledere og rekrutteringskonsulenter. Visma EasyCruit kræver minimal træning for din virksomhed.

Spar tid og med lavere omkostninger

Rekruttér effektivt - forkort ansættelsestiden med enkle workflows, færdige jobskabeloner, automatisk svar og nem kommunikation med mange kandidater på én gang.

Smidigt udvælgelsesproces

Uanset om du har en håndfuld kandidater eller hundredvis, gør Visma EasyCruit udvælgelsesarbejdet mere effektivt. Du kan også opbygge din interne CV-database for at udfylde nuværende og fremtidige stillinger.

Find de bedste kandidater hurtigere

Visma EasyCruit rangerer kandidater baseret på spørgeskemaer i ansøgningen. En score bag spørgsmålene skaber en rangordning blandt ansøgningerne, og du vil finde de bedste kandidater med det samme.

Understøtter og forenkler HR-afdelingen

Med Visma EasyCruit vil du være i stand til at støtte rekruttering af ledere i deres udøvelse af værdifulde talenter gennem automatiserede processer, værdifulde rapporter, der letter deres arbejde.

Hurtig og pålidelig support

Visma Enterprise leverer teknisk infrastruktur i verdensklasse med garanterede SLAs (service level agreements).

Dit første indtryk tæller!

For at give dig de bedste betingelser for at finde den rigtige kandidat, tilbyder vi dig Visma Mobile Experience Pack - en tilføjelse til din Visma EasyCruit-aftale, der skaber et professionelt og moderne indtryk af dig som arbejdsgiver.

9 ud af 10 arbejdssøgere tilkendegiver, at de anvender mobiltelefonen, når de søger job

Glassdoor Survey, 2014

Visma EasyCruit produktguide

Download vores produktguide, og se hvordan vores rekrutteringsløsning Visma EasyCruit kan støtte dig gennem hele din rekrutteringsproces. Hent den direkte Download den direkte til din indbakke her

JA, jeg giver samtykke til behandling af mine personoplysninger som beskrevet her og jeg ønsker, at Visma sender mig relevant information indenfor mine interesseområder på e-mail.

Vi står klar til at hjælpe dig!

Har du brug for hjælp til din løn- og/eller HR-administration, så udfyld formularen herunder, og lad os vende tilbage til dig inden for 24 timer. Skriv venligst ikke direkte til vores konsulenter, hvis du har konkrete spørgsmål vedr. din eksisterende løsning - benyt i stedet vores Community!

JA, jeg giver samtykke til behandling af mine personoplysninger som beskrevet her og jeg ønsker, at Visma sender mig relevant information indenfor mine interesseområder på e-mail.

Vores hold

Ring til Kim Simonsen 

 


Kim Simonsen
Sales Executive, Team Lead 
kim.simonsen@visma.com
+45 42822160

Ring til Erik Kalledsøe   Erik Kalledsøe
Senior Key Account Manager 
erik.kalledsoe@visma.com
+45 42822040
 

Christian Engstrøm
Senior Key Account Manager
christian.engstrom@visma.com
+45 42822071

 Ring til Joanna Cortez  

Joanna Cortez
Sales Executive
joanna.cortez@visma.com
+45 42822110

 Ring til Jesper Nørskov Pedersen  

Jesper Nørskov Pedersen
Sales Executive
jesper.pedersen@visma.com
+45 42822073

Prøv Visma EasyCruit - Registrér dig her!

Udfyld formularen herunder og få en 30-dages gratis prøveperiode af Visma EasyCruit.Vi vender tilbage til dig inden for 1-2 arbejdsdage og hjælper dig med din systemopsætning.

JA, jeg giver samtykke til behandling af mine personoplysninger som beskrevet her og jeg ønsker, at Visma sender mig relevant information indenfor mine interesseområder på e-mail.

Prøv funktionalitet såsom:

  • Skab og publicér job
  • Håndtér ansøgninger og kandidater i systemet
  • Mobiloptimeret funktionalitet for kandidaten Indsaml ansøgninger via LinkedIn-profiler og ansøgningsdokumenter via Google Drive eller Dropbox
  • Rapporter og statistik vedrørende din rekrutteringsproces
  • Tilpas karrieresiden efter din virksomheds grafiske profil