Har I styr på kandidaters data?

HR er en funktion, der er særlig udsat for hackerangreb via mails. Her skal blot ét klik i en ansøgning til, før uheldet er ude… kender du til at modtage CV’er og ansøgninger på mails? Så sæt strøm til rekrutteringen med Visma EasyCruit. På den måde deles og opbevares personoplysninger sikkert, og I får færre manuelle arbejdsgange.

Se flere fordele på vismaenterprise.dk


Mindre manuelt arbejde

Færre fejl og øget datasikkerhed

 

 

 

Dét får I med Visma EasyCruit

En god oplevelse for HR, leder og kandidat

Datasikkerhed


Personoplysninger deles og opbevares sikkert gennem automatiserede processer. I slipper for at have data gemt på mails og fællesdrev og kan derfor håndtere rekrutteringen med ro i maven.

Færre manuelle arbejdsgange

HR og leder kan søge kvalifikationer frem på kandidater og sende ansøgere gennem de rette trin i processen med få klik. Det sparer jer for fejl, tid og omkostninger.

Systemintegration

Med muligheden for integration til andre Visma-systemer, flyder data lettere, sikkerheden øges, og fejl minimeres. Derudover skal I kun forholde jer til én leverandør.

Bedste oplevelse for kandidater

Alle kandidater får rettidig svar om status på ansøgning eller samtale. Jeres kandidater ved derfor altid, hvor langt de er i processen, som giver en god oplevelse af jer som virksomhed.

Overblik over faser

Med automatiserede processer, enkle workflows og let CV-screening får I et godt overblik over de bedste kandidater og rekrutteringens aktuelle faser.

En nem opstart

I kommer hurtigt i gang, og værktøjet kræver minimal træning at implementere og anvende. Får I alligevel brug for hjælp, har I altid mulighed for at kontakte en konsulent.

Fuld dataintegration - fra ansøger til medarbejder

Forestil dig et rekrutteringssystem, der taler sammen med en digital signaturløsning, hvor underskrevne kontrakter automatisk arkiveres i jeres HR-løsning. Personoplysninger tastes blot ét sted, og opbevares og deles derefter sikkert og korrekt.

1

HR laver kontrakt, der automatisk sendes til underskrift

2

Ny medarbejder underskriver kontrakten digitalt

3

Kontrakt og medarbejderoplysninger sendes automatisk til HR-systemet

Visma EasyCruit letter dagligt store og mellemstore virksomheders rekrutteringsprocesser

 

Kongsberg Gruppen

Med omtrent 10.000 medarbejdere i 30 lande har Kongsberg Gruppen brug for et system til at håndtere deres rekrutteringer. Hør, hvordan Visma EasyCruit har understøttet dette behov siden 2007.

kongsberg.png

 


Metroselskabet og Hovedstadens Letbane

Med Cityringsprojektet oplevede Metroselskabet et uoverskueligt antal rekrutteringer. Det skabte et behov for et system, der kunne effektivisere hele rekrutteringsprocessen. 


"Jeg tror, at vi fik 300 ansøgninger, som skulle håndteres manuelt. Det tog jo evigheder, og det kunne jeg godt se, at vi ikke kunne klare. Derfor besluttede vi os for, at vi måtte have et system, der kunne hjælpe os
"

Logo af Visma Enterprises løn- og HR kunde Metroselskabet

Anne-Louise Winther, HR Partner

Metroselskabet og Hovedstadens Letbane

     

  LÆS MERE  

Visma Enterprises My Visma logo der dækker for ydelser som rekruttering og tidsregistrering  

MyVisma


 
 

 
 

             

 

© 2017 Visma