En vision for fremtidens arbejdsplads

Virksomheder, der investerer i medarbejdere, skiller sig ud mere end nogensinde før. Giv medarbejdere muligheder for læring, personlig udvikling og værdiskabelse hver eneste dag. Visma Talent Solutions inkluderer alle strategiske HR-processer, derrelaterer sig til at tiltrække, udvikle og fastholde din arbejdsstyrke i dag - men også på fremtidens arbejdsplads.

Talentløsninger for fremtidens organisation

Rekruttering og onboarding

Identificere rekrutter og introdukter de rette talenter

Skab gode oplevelser for jeres kandidater gennem hele rekrutterings- og onboardingsprocessen. På den måde kan I få en konkurrencemæssig fordel gennem god og effektiv employer branding på et konkurrencepræget arbejdsmarked.

Lær mere

Læring og udvikling

Arbejdspladsen er det nye sted for udvikling

Konstant læring og udvikling er afgørende for organisationers konkurrenceevne og for, at medarbejderne kan holde sig up-to-date inden for deres fagområderf. Invester i værktøjer, der giver medarbejderne personlige læringsoplevelser og vækstmuligheder på arbejdspladsen.

Præsentation og opfølgning

Giv ansatte muligheder for at præstere bedre

God vejledning både til enkeltpersoner og teams kræver værktøjer, der gør det muligt at give løbende feedback og opfølgning på arbejdsindsats og fremskridt.

Planlægning og belønning

Etabler en fremtidssikker arbejdsstyrke

Kortlæg de nødvendige færdigheder og kompetencer til virksomhedens fremtidige succes. Genkend og plej talenter i virksomheden, der kan besætte forretningskritiske positioner nu og i fremtiden, herunder gennem belønningssystemer.

Analyse og indsigt

Tag beslutninger baseret på indsigt

Lær dine medarbejdere bedre at kende med forudsigende HR-analyse og talent administrations data, og tag indsigts baserede beslutninger, der skaber langsigtet effekt på virksomheden.

 

MyVisma


 
 

 
 

             

 

© 2017 Visma