Forstå værdien af en feriedag

 

 

Derfor er det vigtigt at kende til værdien af en feriedag

Værdien af en feriedag er vigtig at kende til - både for virksomheden og medarbejderen. For medarbejderen handler det oftest om retten til og muligheden for at holde fri med løn. For virksomheden handler derimod om at holde styr på det finansielle. Det er derfor både væsentligt for medarbejder og virksomhed, at feriepengene beregnes og afregnes korrekt til feriekonto, hvis man f.eks. er timelønnet. 

Med den nye ferielov og samtidighedsferie har medarbejderen brug for pengene tidligere end ved den gamle ferielov, da vi kan afholde ferie samtidig med, at vi optjener den. Dette gør det også mere komplesk at finde frem til værdien af en feriedag for timelønnede. Det

 

Hold tungen lige i munden ved fratrædelser

Det er essentielt at stam- og lønoplysninger er opdaterede, så alle beregninger og afregninger til 3. part er korrekte. Især ved fratrædelser risikerer virksomhederne at betale for lidt eller for meget, hvis ikke der er styr på netop ferieregnskabet.  

Med My Visma kan din virksomhed bevare det fulde overblik og løbende følge med i, hvordan ferien både opspares og afholdes.

De hyppigste spørgsmål om My Visma

My Visma er jeres nye univers for personaleadministrativ data. Nye adgange til data og nye muligheder til at få indsigt i data kan godt give anledning til spørgsmål. Vi har forsøgt at samle de hyppigste spørgsmål om My Visma.

Gå til spørgsmål og svar