Visma Feedback og Engagement

Skab engagement der skaber resultater

Opret et forhold mellem Talent Management og forretningsudvikling med Comenius Pulse 360

icon

Bestil en demo

interface

Organisatorisk Engagement

Puls-undersøgelser

Tag pulsen på dine ansatte - hurtig tilbagemelding om hvordan de opfatter sig selv, ledelsen og virksomheden som helhed. Giv ansatte enkle spørgeskemaer gennem puls-undersøgelser.

En brugervenlig widget i Visma Talent Management Cloud giver ansatte en kendt måde at bruge udtrykssymboler på for at udtrykke, hvordan de opfatter virksomheden, ledelsen og deres egen indsats.

Over tid giver regelmæssige målinger af de ansattes meninger og opfattelser et klart og voksende billede af virksomhedens sundhedstilstand og engagement - på medarbejder-, ledelses- og organisationsniveau. Hvis du har brug for et mere grundigt niveau kan du lave dine egne dybdeundersøgelser og distribuere dem til din målgruppe. Ligesom med puls-undersøgelserne bliver realtidsresultater samlet for enkel sporing og gennemgang.

 

 

interface

Individuel Performance

Visma Net Performance Score

Visma Net Performance Score er en spørgeundersøgelse og ydelsesbaseret analyse, der udvider Vismas gældende indtryksfunktion. Den er baseret på og bygget i henhold til den velprøvede og populære NPS-metode. Kollegaer kan give tilbagemelding direkte til hinanden, noget der giver realtidsvisning i ydelsen til dine medarbejdere fra dem der er dem nærmest.

Brugere vurderer sine kollegaer på en 10-punktsskala og giver hurtige notater, både positive og konstruktive. Konstruktive kommentarer kan kun ses af ledelsen, mens ros kan ses af alle, hvilket skaber en kultur præget af taknemmelighed og anerkendelse.

Tilbagemelding kan gives når som helst.

 

 

interface

Indsigt i virksomheden - i realtid...

Dashboards og heatmaps

Resultater fra Comenius Pulse-undersøgelserne samles og kompileres i realtid, og vises i brugervenlige instrumentpaneler og heatmaps. Comenius Pulse 360 instrumentpaneler giver et hurtigt fugleperspektiv af virksomhedens forpligtelse. Heatmaps kan bruges til at grave dybere ind i aggregatdata for teams, afdelinger, regioner etc.

Comenius Puls 360 dashboards og heatmaps giver muligheden for at samle beregninger og data om virksomhedens reelle forpligtelse, og kortlægger hurtigt områder der kan forbedres.

 

 

Udfyld formularen, og vores specialister kontakter dig

Er du eksisterende eller ny kunde?