Danske Lønninger

Danske Lønninger - unikke indsigter med omfattende lønstatistik

Få Danske Lønninger 2019 med op til 14.500 kr. rabat

Hvad betaler de andre i løn?

Medarbejderne er danske virksomheders største omkostning, men også deres største aktiv. Betaler I for lidt mister I jeres bedste medarbejdere, betaler I for meget går det ud over konkurrenceevnen. Ved I præcis, hvad de andre betaler, kan I bruge jeres lønkroner bedst muligt, og dermed optimere en af de største poster i virksomhedens resultat.  

Danske Lønninger er en årlig lønstatistik som siden 1975 har givet virksomheder i alle brancher præcis viden om lønniveauerne i dansk erhvervsliv.  Den giver hurtigt overblik over alle de vigtigste lønelementer og er et uvurderligt redskab ved alle beslutninger om medarbejderes løn.  

Vismas kunder inviteres nu til at deltage i 2019-udgaven af statistikken til en særpris af 2.900 kr., op til 83% rabat.

Undersøgelsen produceres af vores mangeårige samarbejdspartner Stine Normann Lønanalyse.

Få præcis og aktuel viden om det danske lønmarked, og sikr jeres virksomhed en optimal lønstrategi

Danske Lønninger er en årlig lønstatistik, der kortlægger lønforholdene for chefer og funktionærer i dansk erhvervsliv.

Hvis lønniveauet er for højt eller for lavt påvirker det virksomhedens konkurrence- og tiltrækningskraft. Visma Enterprises lønstatistik Danske Lønninger hjælper jeres virksomhed til at træffe lønstrategiske beslutninger baseret på faktuel, opdateret viden.

Hermed sikrer I et konkurrencedygtigt og træfsikkert lønniveau, hvor både kernemedarbejdere fastholdes og konkurrenceevnen optimeres.