Visma HR holder styr på personaleinfo for førende virksomheder i landet

Læs vores kundecases →  

Et skifte til vores integreret løn- og HR løsning har betydet økonomiske besparelser og reduceret administrationstid for Mercedes Benz CPH 

"I dag kan alle administrative medarbejdere se de samme oplysninger i Visma HR og trække de informationer, de har brug for. Det betyder, at der bliver begået færre fejl"

Pia Skov Andreasen, Lønningsbogholder

Mercedes-Benz CPH A/S

     

Lær mere her

 

 

               

 

 

                             

Det får du bl.a. med Visma HR

Modulopbygget HR-system

Visma HR er modulopbygget, og med basismodulet får I et fælles arbejdsværktøj for administratorer og HR-specialister.

Adgang for ledere og medarbejdere

Løsningen kan udvides, så ledere og medarbejdere også får adgang. Det betyder, at medarbejdere selv kan registrere ferie og fravær samt indberette kørsel og udlæg. Ledere kan godkende oplysningerne og følge op på medarbejdernes indberetninger.

Indbygget Business Intelligence-modul

Med Visma HRs indbyggede BI-modul - Visma HRM Analytics - har du altid dine HR-nøgletal lige ved hånden i et interaktivt dashboard. På den måde kan du nemt monitorere og administrere medarbejdersammensætningen og omsætningen med henblik på at optimere virksomheden produktivitet og bundlinje.

GDPR-compliancy

Med de nye regler og krav, som GDPR har medført, hjælper Visma HR jer med at opbevare personfølsomme data korrekt på jeres medarbejdere. Der kan fx opsættes påmindelser på, hvornår sygdomshistorik skal slettes eller hvornår vigtige certifikater skal generhverves eller fornyes. 

Decentraliseret dataopsamling

Visma HR opsamler data decentralt, så alle ledere og medarbejdere kan få adgang til de data, de har behov for. Det giver både HR-afdelingen og lederne får bedre tid til andre og mere værdiskabende opgaver.

Ny ferielov

I forbindelse med den nye ferielov kan Visma HR hjælpe med at overskueliggøre, hvor mange feriedage medarbejderen har optjent og afholdt.

Visma Community – dit kundeforum

Er du kunde I Visma? Så har du adgang til Visma Community, som er et forum for alle vores kunder. Her deler vi vigtig produkinformation, systemopdateringer samt vejledninger og guides til arbejdsgangene i vores løsninger. På den måde kan I få mest ud af jeres Visma løsninger og udveksle faglig viden med andre brugere.

 

MyVisma