Procesunderstøt jeres arbejdsgange

Visma HR åbner op for muligheden at udnytte sine data, ved at samle alle personalerelaterede informationer i én fælles, overskuelig løsning. På den måde bliver det mere overskueligt at effektivisere arbejdsgange, undgå fejl, og mindske afhængigheden af nøglemedarbejdere.

Se flere fordele på vismaenterprise.dk

vismahrintro.png

Visma HR giver flere fordele

Modulopbygget HR-system

Visma HR er modulopbygget, og med basismodulet får I et fælles arbejdsværktøj for administratorer og HR-specialister.

Adgang for ledere og medarbejdere

Løsningen kan udvides, så ledere og medarbejdere også får adgang. Det betyder, at medarbejdere selv kan registrere ferie og fravær samt indberette kørsel og udlæg. Ledere kan godkende oplysningerne og følge op på medarbejdernes indberetninger.

Indbygget Business Intelligence-modul

Med Visma HRs indbyggede BI-modul - Visma HRM Analytics - har du altid dine HR-nøgletal lige ved hånden i et interaktivt dashboard. På den måde kan du nemt monitorere og administrere medarbejdersammensætningen og omsætningen med henblik på at optimere virksomheden produktivitet og bundlinje.

GDPR-compliancy

Med de nye regler og krav, som GDPR har medført, hjælper Visma HR jer med at opbevare personfølsomme data korrekt på jeres medarbejdere. Der kan fx opsættes påmindelser på, hvornår sygdomshistorik skal slettes eller hvornår vigtige certifikater skal generhverves eller fornyes. 

Decentraliseret dataopsamling

Visma HR opsamler data decentralt, så alle ledere og medarbejdere kan få adgang til de data, de har behov for. Det giver både HR-afdelingen og lederne får bedre tid til andre og mere værdiskabende opgaver.

Ny ferielov

I forbindelse med den nye ferielov kan Visma HR hjælpe med at overskueliggøre, hvor mange feriedage medarbejderen har optjent og afholdt.

Et skifte til vores integreret løn- og HR løsning har betydet økonomiske besparelser og reduceret administrationstid for Mercedes Benz CPH 


"Visma HR er mit primære værktøj fra Visma Enterprise. Der opdaterer jeg alle stamdata fra løn til medarbejders nærmeste pårørerende, ansættelsekontrakter - ja det hele ligger der. Opdaterer jeg oplysningerne der, så kommer det direkte hen i Visma Løn
"

Mette Tropp Hoffmann, Payroll Specialist

Mercedes-Benz CPH A/S

     

LÆR MERE

 

 

               

 

 

                             

Book en demo af Visma HR 

 

MyVisma


 
 

 
 

             

 

© 2017 Visma