Få strømlinet og samlet alle personalrelaterede informationer i Visma HR

Visma HR

Er din personaleadministration strømlinet, og har du samlet alle personalerelaterede informationer i én fælles og overskuelig løsning?

Med Vismas personaleadministrative løsning, Visma HR, kan du samle alle personalerelaterede informationer i én fælles, overskuelig løsning. Visma HR er direkte integreret til Visma Løn, således at alle personaleinformationer kun skal vedligeholdes ét sted. 

Få en uforpligtende sparring med en af vores løn- og HR-konsulenter.

Få sparring med vores HR-konsulenter nu

Et af markedets mest anvendte HR-systemer

Med mere end 250 kunder, der anvender Visma HR til at systematisere HR-processerne, er Visma HR et af markedets mest anvendte HR-systemer. Læs, hvad Mercedes-Benz CPH og Ikano Bank har fået ud af løsningen.

Når Mercedes-Benz Danmark CPH A/S skal gøre fordelene op ved deres integrerede løn- og HR-løsning fra Visma, nævner de først og fremmest de økonomiske besparelser og den reducerede administrationstid. Men de nævner også en bedre evne til at servicere hinanden i organisationen, og det har mindst lige så stor betydning. Læs kundecase
Overenskomst fik Ikano Bank Danmark til at skifte til en lønløsning fra Visma. Automatiserede processer samt mulighed for tillægsmoduler og backup er blandt nøgleordene i den nye løsning. Læs kundecase

Det får du bl.a. med Visma HR

Modulopbygget HR-system

Visma HR er modulopbygget, og med basismodulet får I et fælles arbejdsværktøj for administratorer og HR-specialister.

Adgang for ledere og medarbejdere

Løsningen kan udvides, så ledere og medarbejdere også får adgang. Det betyder, at medarbejdere selv kan registrere ferie og fravær samt indberette kørsel og udlæg. Ledere kan godkende oplysningerne og følge op på medarbejdernes indberetninger.

Indbygget Business Intelligence-modul

Med Visma HRs indbyggede BI-modul - Visma HRM Analytics - har du altid dine HR-nøgletal lige ved hånden i et interaktivt dashboard. På den måde kan du nemt monitorere og administrere medarbejdersammensætningen og omsætningen med henblik på at optimere virksomheden produktivitet og bundlinje.

GDPR-compliancy

Med de nye regler og krav, som GDPR har medført, hjælper Visma HR jer med at opbevare personfølsomme data korrekt på jeres medarbejdere. Der kan fx opsættes påmindelser på, hvornår sygdomshistorik skal slettes eller hvornår vigtige certifikater skal generhverves eller fornyes. 

Decentraliseret dataopsamling

Visma HR opsamler data decentralt, så alle ledere og medarbejdere kan få adgang til de data, de har behov for. Det giver både HR-afdelingen og lederne får bedre tid til andre og mere værdiskabende opgaver.

Ny ferielov

I forbindelse med den nye ferielov kan Visma HR hjælpe med at overskueliggøre, hvor mange feriedage medarbejderen har optjent og afholdt.

Modtag nyheder om tidens trends inden for strategisk HR

Det er blevet sværere end aldrig før at tiltrække og fastholde de rigtige kandidater. At holde sig opdateret på de nyeste rekrutteringstendser er derfor en vigtig præmis inden for arbejdet med HRM. 

Vi vil gerne, med vores mere end 50 års erfaring med løn- og personaleadministrationdele, dele ud af vores indsigt og viden om tidens tendenser inden for strategisk human capital management og klassisk HR. 

 

Nyheder inden for strategisk HR
Dit samtykke er obligatorisk

Visma Community – dit kundeforum

Er du kunde I Visma? Så har du adgang til Visma Community, som er et forum for alle vores kunder. Her deler vi vigtig produkinformation, systemopdateringer samt vejledninger og guides til arbejdsgangene i vores løsninger. På den måde kan I få mest ud af jeres Visma løsninger og udveksle faglig viden med andre brugere.

Udfyld formularen, og vores specialister kontakter dig

Er du eksisterende eller ny kunde?
Dit samtykke er obligatorisk