Visma Løn & HR-Suite™

Danmarks mest effektive løn- og HR-administration i én og samme løsning...

Kontakt Visma Enterprise

Overblik

Effektiv og bekymringsfri løn- og HR-administration i samme integrerede løsning

Tiden med individuelle systemløsninger er ovre! I dag anvender en moderne løn- og HR-administration integrerede løsninger, der taler gnidningsfrit sammen og udveksler data på tværs af systemer. 

Vismas Løn & HR-Suite fokuserer på værdiskabende interaktioner i øjenhøjde med den bruger, der benytter platformen. Suiten har fælles database, hvilket betyder, at vi udstiller de data du som medarbejder, specialist, administrator eller leder har brug for - i en strømlinet, effektiv proces.

Vi tilpasser dine brugeradgange præcis til din virksomheds specifikke behov, og tildeler rolle-/rettigheder efter jeres specifikke ønsker.

Hermed forstærker vi din virksomheds fokus på de strategiske processer og prioriteter, og minimerer silotankegange, der ofte præger og besværliggør en smidig og effektiv løn- og HR-administration.

Men hvordan understøtter Visma Løn & HR-Suite™ løn- og HR-funktionerne?

Sådan fungerer Visma Løn & HR-suiten™ set fra lønbogholderens perspektiv

Visma Enterprise_Løn-Lone

Lone fra Løn

 

Sådan fungerer Visma Løn & HR-suiten™ set fra HR-funktionens perspektiv

Visma Enterprise_HR-Heidi

Heidi fra HR

Udfyld formularen herunder

Er du eksisterende eller ny kunde?
JA, jeg giver samtykke til behandling af mine persondata som beskrevet her med henblik på at identificere mine interesseområder. Jeg er indforstået med, at mit samtykke altid kan trækkes tilbage.
Tilmeld mig nyhedsmails fra Visma, der indeholder tips og tricks, invitationer til events, samt markedsføring om vores systemer, baseret på mine interesseområder. Jeg kan til enhver tid afmelde mig igen.
Dit samtykke er obligatorisk
Vi anvender cookies til at indsamle information om din aktivitet på vores hjemmeside. Kombineret med data, du har oplyst os, skaber vi en profil, så vi kan vise dig indhold, der er tilpasset dine interesser. Når du accepterer, giver du os lov til at indsamle og behandle dine persondata som beskrevet her.