Visma Løn er et af markedets mest anvendte lønsystemer

Visma Løn

Visma Løn (tidl. MultiLøn Erhverv) er blandt markedets mest brugte lønsystemer. Vi servicerer mere end 1.300 danske og nordiske virksomheders lønadministration - både ved at levere lønsystem og outsourcingydelser inden for HR- og lønadministration.

Systemet er udviklet ud fra de typiske krav, som ledelse og medarbejdere stiller til effektiv lønadministration. Uanset branche eller størrelse kan Visma Løn tilpasses din virksomhed på en lang række parametre.

Tag en snak med vores lønspecialister

Et af Danmarks mest benyttede lønsystemer

Vi servicerer mere end 1.300 mellemstore- og store danske og nordiske kunder - både med systemløsning og som outsourcingydelse.


                                     

Læs vores kundecases

Download produktguiden til Visma Løn, og lær hvordan Visma Løn kan hjælpe din virksomhed med effektiv og strømlinet lønadministration.

Download Visma Løn produktblad

Seks måder Visma Løn optimerer din lønadministration på:

Skalerbart lønsystem for alle virksomheder

Med Visma Løn får du en velafprøvet løsning, der kan tilpasses alt fra store koncerner til små virksomheder. Du kan vælge et serviceniveau, der passer til virksomhedens behov, og lønsystemet kan tilpasses særlige ønsker.

Integration med andre systemer

Du slipper for at skulle vedligeholde data i flere systemer. Visma Løn kan integreres med en række andre værktøjer inden for tidsregistrering, lønadministration, HR mv. Kommunikationen mellem systemerne sker helt automatisk, så du sparer tid.

Fleksibel implementering

Vil du selv stå for hele implementeringen, eller skal vi klare det for dig? Vi tilbyder tre niveauer af hjælp til implementeringen af Visma Løn. Det giver dig mulighed for at vælge præcis den løsning, der passer til din tid og dine ressourcer.

Mulighed for outsourcing af løn og HR

Vores lønspecialister kan overtage hele din lønadministration eller blot dele af den. Det sparer dig for en væsentlig administrationsopgave, og du får mere tid til din kerneopgave. Servicen er fleksibel og kan løbende justeres efter dit behov.

Mange års erfaring med lønadministration

Tidligere hed vores lønløsning Bluegarden MultiLøn Erhverv - nu hedder lønsystemet Visma Løn. Navnet er nyt, men det er de samme erfarne lønspecialister, du møder, og lønsystemet er stadig resultatet af mange års erfaring med løn- og personaleadministration.

Supportcenter og forum med lønspecialister

Med Visma løn er hjælpen aldrig langt væk. Vores lønspecialister i Customer Care kan kontaktes via telefon, mail og chat. Du får også adgang til Visma Løn Community, hvor du kan få hjælp og inspiration fra andre brugere af Vismas løsninger.

Et lønsystem, der snakker sammen med andre værktøjer

Visma Løn kan integreres med en række administrative værktøjer. Det sparer dig for at vedligeholde data i flere systemer, så du kan bruge tiden på noget andet.
 

Vælg selv, hvordan Visma Løn skal implementeres

Vi tilbyder tre niveauer af hjælp til implementering af Visma Løn. Om du selv vil stå for hele processen, eller lade os klare hele implementeringen er op til dig.

  • 'Gør det selv'-løsningen til 0 kr. - hvis du har helt styr på data
  • Den populære standardløsning - den nemme løsning, som 80 % vælger
  • En skræddersyet implementering - til virksomheden med særlige ønsker

Læs mere om implementeringsløsningerne her

Få den support, der passer til din lønadministration

Med Visma Løn er du sikker på altid at få den support og service, der passer til dit behov. Vi tilbyder tre serviceabonnementer, og du kan naturligvis trappe op og ned alt efter virksomhedens behov.

Alle serviceabonnementer indeholder:

  • Systemopdateringer baseret på ny teknologi, lovgivning og reguleringer
  • Nyhedsbreve
  • Adgang til Visma Community
  • Videoguides
  • Ubegrænset deltagelse i vores kundeseminarer
  • Fri support via mail og chat
  • Proaktiv support

Læs mere om vores tre serviceabonnementer

 

Mangler du support til Visma Løn?

Vores dedikerede kundecenter er altid klar til at hjælpe vores kunder med lønrelaterede spørgsmål. 

Ring til vores kundecenter på 88 97 97 00

Har du ledt efter svar på vores Community?

Som bruger af Vismas produkter og ydelser har du eksklusivt adgang til Visma Community. Her kan du stille spørgsmål, læse vejledninger og meget mere.

Besøg Visma Community

Udfyld formularen, og vores specialister kontakter dig

Er du eksisterende eller ny kunde?
Dit samtykke er obligatorisk