Visma Løn

Visma Løn (tidl. MultiLøn Erhverv) er blandt markedets mest effektive lønsystemer. Vi servicerer mere end 1.300 mellemstore- og store danske og nordiske kunder - både med systemløsninger og som outsourcingydelse.

Book et uforpligtende møde med vores lønspecialister

Visma Løn - tidligere kendt under navnet Multiløn Erhverv - er en af markedets stærkeste lønsystemer udviklet til at imødekomme kravene fra mellemstore- og store virksomheder.

Løsningen er udviklet, så den kan tilpasses jeres virksomheds behov på en lang række parametre, bl.a. håndtering af komplekse overenskomster, krav til integrationer til HRM-systemer for optimal dataudveksling – uanset din branche og virksomheds størrelse. Vores kunder nyder godt af Visma Løns mange indbyggede automatikker, der reducerer manuelle arbejdsgange.

Løsningen er desuden netop opdateret til at imødekomme de skærpede krav i den kommende Databeskyttelsesforordning (GDPR), hvor krav til vores databehandleransvar bl.a. er imødekommet med en ISO27001-certificering. 

Fordele ved Visma Løn

Visma Løn er en af Danmarks mest benyttede lønplatforme. Der er tale om en online løsning, som hostes på vores servere. Det betyder, at vi står for datasikkerhed, løbende service, opdatering og udvikling i dialog med vores mange brugere.

Visma Løn er en standardløsning, der kan tilpasses jeres virksomheds behov på en lang række parametre – uanset jeres branche og virksomhedens størrelse.

Visma Løn er integreret med Vismas personaleadministrative HR-løsning Visma HR (tidl. kendt som Orkidé). Det betyder, at data udstilles dér hvor du ønsker at arbejde med dem.

Med Visma Løn får I:

  • Garanti for en opdateret løsning og der altid overholde gældende love og regler - herunder GDPR
  • Fuld integration med Vismas personaleadministrative løsning Visma HR
  • Adgang til supportcenter med lønspecialister
  • Medlemsskab af Visma Løn Community (et vidensunivers for Visma Løn-kunder)
Da lønopgaven fik vokseværk i Joe & The Juice, skiftede man den tidligere lønløsning ud og implementerede Visma Løn. Det har i dag reduceret antallet af manuelle arbejdsgange og fejlindtastninger samt givet ledelsen et bedre overblik over den samlede forretning på personalesiden – hvad angår både økonomi og ressourcer. Læs kundecase
Hos Sydbank stod man overfor at skulle vælge ny lønløsning, da den eksistrende skulle udfases. Valget faldt endnu en gang på en løsning fra Visma. Det gav nye muligheder for at effektivisere arbejdsgange og øge indsigten i egne løn- og HR-forhold. Læs kundecase
Hos Bones’ Restauranter har man fået automatiseret en række administrative arbejdsgange, så effektiviteten i lønadministrationen er øget markant.Det giver giver både øget arbejdsglæde, plads til andre vigtige opgaver og anderkendelse fra kollegerne i branchen. Læs kundecase

 

Download vores Visma Løn produktguide, og lær hvordan Visma Løn kan hjælpe din virksomhed med effektiv og strømlinet lønadministration.

Download Visma Løn produktblad

Visma Løn & HR-administration sikrer jer en professionel outsourcingpartner, der vil hjælpe jer med frigivelse af tid til mere værdiskabende kerneopgaver til gavn jeres forretning.

Læs mere

Visma HR - også kendt som Orkidé - er en personaleadministrativ løsning med direkte integration til Visma Løn. Med Visma HR får I samlet alle personalerelaterede oplysninger i én fælles løsning.

Læs mere

Visma Data Services er et rammeværktøj, der standardiserer hvordan medarbejder-, demografiske og lønkrævende data flyder mellem dine softwareløsninger. Læs mere om integrationsmulighederne med Visma Data Services.

Læs mere

Kan din løn- og HR-administration blive mere effektiv?

Vi har udviklet en test på 20 spørgsmål, der afdækker dine nuværende løn- og HR-processer. 
Resultatsvarene bliver delt med dig med det samme, og udover vores anbefalinger til forbedring eller optimering af dine processer, får du også vores whitepaper om effektivisering.

Vi står klar til at hjælpe dig!

Har du brug for hjælp til din løn- og/eller HR-administration, så udfyld formularen herunder, og lad os vende tilbage til dig inden for 24 timer. Skriv venligst ikke direkte til vores konsulenter, hvis du har konkrete spørgsmål vedr. din eksisterende løsning - benyt i stedet vores Community!

JA, jeg giver samtykke til behandling af mine personoplysninger som beskrevet her og jeg ønsker, at Visma sender mig relevant information indenfor mine interesseområder på e-mail.

Vores hold

Ring til Kim Simonsen 

 


Kim Simonsen
Sales Executive, Team Lead 
kim.simonsen@visma.com
+45 42822160

Ring til Erik Kalledsøe   Erik Kalledsøe
Senior Key Account Manager 
erik.kalledsoe@visma.com
+45 42822040
 

Christian Engstrøm
Senior Key Account Manager
christian.engstrom@visma.com
+45 42822071

 Ring til Joanna Cortez  

Joanna Cortez
Sales Executive
joanna.cortez@visma.com
+45 42822110

 Ring til Jesper Nørskov Pedersen  

Jesper Nørskov Pedersen
Sales Executive
jesper.pedersen@visma.com
+45 42822073