vismaloenintro.png

 


Et skalerbart lønsystem

Visma Løn kan tilpasses til mellemstore virksomheder, men også store koncerner. På den måde vokser I aldrig ud af lønsystemmet.

My Visma er nøglen til jeres nye lønsystem

Vi har gjort det lettere at vælge en lønløsning, der passer til jeres behov, og samlet dem alle i et univers, vi kalder My Visma

    Sammensæt vores løsninger efter behov, og integrer jeres øvrige løsninger
    Nem adgang for alle i organisationen 
    Fleksibel og skalerbar HR- og lønsuite

 

Læs mere om My Visma →

 

Visma Løn beskytter din organisations data på alle niveauer

Derfor har vi også internationale sikkerhedscertifikationer i højeste klasse

ISO/IEC 27001

ISO 27001 standarden fortæller, at sikkerhed og GDPR lovgivningen er essentiel i alt vi fortager os. Vi er nemlig stolet på til at håndtere følsom data relateret til finansielle inistitutioner, intellektuel ejendom, medarbejder detaljer og informationer fra tredjeparter

Lær mere om sikkerhed →

ISAE 3402 type 2

ISAE 3402 type 2 certificeringen er den højeste standard der gives for at følge lovkrav og god IT-skik. Den dækker Visma Løn, Visma HR og Datahub, og er et bevis på, at vi efterlever kravene året rundt

Lær mere om Visma HR →

Seks måder Visma Løn optimerer din lønadministration på:

Skalerbart lønsystem for professionelle virksomheder

Med Visma Løn får I en velafprøvet løsning, der kan tilpasses alt fra store koncerner til mellemstørrelse virksomheder. I kan vælge et serviceniveau, der passer til virksomhedens behov, og lønsystemet kan tilpasses særlige ønsker.

Integration med andre systemer

I slipper for at vedligeholde data i flere systemer. Visma Løn kan integreres med en række andre værktøjer inden for tidsregistrering, rekruttering, HR mv. Kommunikationen mellem systemerne sker helt automatisk, så du sparer tid.

Fleksibel implementering

Vil du selv stå for hele implementeringen, eller skal vi klare det for dig? Vi tilbyder tre niveauer af hjælp til implementeringen af Visma Løn. Det giver dig mulighed for at vælge præcis den løsning, der passer til din tid og dine ressourcer.

Mulighed for outsourcing af løn og HR

Vores lønspecialister kan overtage hele jeres lønadministration eller blot dele af den. Det sparer jer for en væsentlig administrationsopgave, og I får mere tid til jeres kerneopgaver. Servicen er fleksibel og kan løbende justeres efter jeres behov.

Mange års erfaring med lønadministration

Tidligere hed vores lønløsning Bluegarden MultiLøn - nu hedder lønsystemet Visma Løn. Navnet er nyt, men det er fortsat yderst erfarne lønspecialister, I møder, og lønsystemet udvikles fortsat på baggrund mange års erfaring med løn- og personaleadministration.

Supportcenter og forum med lønspecialister

Med Visma Løn er hjælpen aldrig langt væk. Vores lønspecialister i Customer Care kan kontaktes via telefon, mail og chat. I har også adgang til Visma Løn Community, hvor I kan få hjælp og inspiration fra andre brugere af Vismas løsninger. Her finder I også et stort bibliotek med guides, tips og tricks. 

Et af Danmarks mest benyttede lønsystemer

Vi servicerer mere end 1.300 mellemstore- og store danske og nordiske kunder - både med systemløsning og som outsourcingydelse


Da Bones Resturanter voksede, havde de behov for en integration mellem deres vagtplan- og lønsystem 


"Udsendelse af lønsedler til e-Boks, integration til vores timeregistreringssystem, indlæsning af fraværstimer og automatisk bogføring er lagt ind som standardprocesser i Visma Løn. Det indeholder alle de funktioner, vi har brug for – og hvis ikke de allerede findes, så kommer de nok med næste opdatering,"

Dorthe Kristensen, Bogholder

Bone's Resturanter A/S

     

LÆS MERE

               

 

 

                             

10 råd til jer, der skal skifte lønsystem

Undgå dyre lærepenge ifm. udskiftning af jeres lønsystem. Vi har samlet 10 gode råd til, hvordan I kommer helskindet igennem processen. Hent listen og få en flyvende start på jeres nye system.

tiraadny.png

Få den support, der passer til jeres lønadministration

Med Visma Løn er I sikre på altid at få den support og service, der passer til jeres behov. Vi tilbyder tre serviceabonnementer, og I kan naturligvis trappe op og ned alt efter virksomhedens behov.

Alle serviceabonnementer indeholder:

  • Systemopdateringer baseret på ny teknologi, lovgivning og reguleringer
  • Nyhedsbreve
  • Adgang til Visma Community
  • Videoguides
  • Ubegrænset deltagelse i vores kundeseminarer
  • Fri support via mail og chat
  • Proaktiv support

Læs mere om vores tre serviceabonnementer

 

 

MyVisma


 
 

 
 

             

 

© 2017 Visma