Visma HR

Er din personaleadministration strømlinet, og har du samlet alle personalerelaterede informationer i én fælles, overskuelig løsning?

Få en uforpligtende, faglig sparring omkring jeres nuværende personaleadministration med en af vores løn- og HR-konsulenter.

Book møde her

Visma HR (tidligere kendt som Orkidé) er Vismas personaleadministrative løsning, der samler alle personalerelaterede informationer i én fælles, overskuelig løsning. Visma HR er direkte integrateret til Visma Løn, således at alle personaleinformationer kun skal vedligeholdes ét sted. 

Personaleadministration er ikke noget nyt. Enhver virksomhed har sin måde at styre for eksempel fravær, kontrakter, rejseafregning og avisabonnementer på. Men det er ikke altid den mest effektive eller gennemskuelige måde at gøre det på. Det er der heldigvis råd for – og ofte også råd til. 

Vores kunder ønsker at samle alle personalerelaterede informationer i én fælles, overskuelig løsning. 
Herudover ønsker de at effektivisere arbejdsgange, undgå fejl, og mindske afhængigheden af nøglemedarbejdere. Endelig vil mange gerne understøtte en kultur, hvor det er et fælles ansvar at vedligeholde og bruge data bedre. Alt det kan Bluegardens personaleadministrative løsning Bluegarden HR. Nøgleordene er rollestyring og procesunderstøttelse af en lang række arbejdsgange.

Fordele ved Visma HR

Visma HR er modulopbygget, og med basismodulet får I et fælles arbejdsværktøj for administratorer og HR-specialister.

Derudover kan løsningen udvides, så ledere og medarbejdere også får adgang. Det betyder, at medarbejdere selv kan registrere ferie og fravær samt indberette kørsel og udlæg. Ledere kan godkende oplysningerne og følge op på medarbejdernes indberetninger.

Lederen har også adgang til medarbejdernes egenopdaterede stamdata, og ved fx medarbejderudviklingssamtaler er det nemt og enkelt at finde dokumentation fra tidligere samtaler.

En af fordelene ved decentraliseret dataopsamling er, at både HR-afdelingen og lederne får bedre tid til andre og mere værdiskabende opgaver.

Med Visma HR får I:

  • en online-løsning med fuld integration til Visma Løn
  • fleksible og effektive arbejdsgange
  • overblik og struktur på medarbejderdata og øvrige personalerelaterede oplysninger
  • en modulopbygget løsning med mulighed for adgang til ledere og medarbejdere
  • mulighed for at skræddersy roller og rettigheder til den enkelte medarbejder
  • GDPR-compliant dokumentarkiv
Når Mercedes-Benz Danmark CPH A/S skal gøre fordelene op ved deres integrerede løn- og HR-løsning fra Visma, nævner de først og fremmest de økonomiske besparelser og den reducerede administrationstid. Men de nævner også en bedre evne til at servicere hinanden i organisationen, og det har mindst lige så stor betydning. Læs kundecase
Overenskomst fik Ikano Bank Danmark til at skifte til en lønløsning fra Visma. Automatiserede processer samt mulighed for tillægsmoduler og backup er blandt nøgleordene i den nye løsning. Læs kundecase

Læs mer om hvordan Visma HR kan hjælpe jeres virksomhed

Download Visma HR produktblad

Vil I vide mere?

JA, jeg giver samtykke til behandling af mine personoplysninger som beskrevet her og jeg ønsker, at Visma sender mig relevant information indenfor mine interesseområder på e-mail.

Kontakt vores konsulenter på 72 27 90 18, hvis I ønsker at høre mere om jeres muligheder med Visma.