Vi anvender cookies til at indsamle information om din aktivitet på vores hjemmeside. Kombineret med data, du har oplyst os, skaber vi en profil, så vi kan vise dig indhold, der er tilpasset dine interesser. Når du accepterer, giver du os lov til at indsamle og behandle dine persondata som beskrevet her.

Visma Løn & HR-administration

Ønsker du at outsource din løn- og HR-administration er du i trygge hænder hos Visma

Kontakt os

Vismas Løn- & HR-administration sikrer jer en professionel håndtering af jeres løn- og personaleadministrative opgaver, samtidig med at I frigiver tid til mere værdiskabende kerneopgaver til gavn for forretningen.

Med Visma som outsourcingpartner reducerer I desuden jeres sårbarhed, da vores strømlinede outsourcingprocesser sikrer jer en effektiv løn- og HR-behandling uanset hvilke udfordringer I måtte have. Vores team af løn- og HR-konsulenter har mange års erfaring, og forstår selv komplekse lønbehandlinger. 

Fordele med Vismas Løn & HR-administration

For virksomheder med få ansatte til at håndtere lønadministrationen, er der ofte en øget risiko for afhængighed af nøglepersoner. Og er der fejl i lønnen kan konsekvenser være store.

Med Vismas Løn & HR-administration minimerer I jeres afhængighed af nøglepersoner samtidig med, at jeres løn køres effektivt og strømlinet.

Som ny outsourcingkunde sikrer vi jer en løsning, der baseres på en grundig for-analyse, hvor vi sammen sætter målsætningen for den mest hensigtsmæssige lønadministration. Udvalgte medarbejdere i jeres virksomhed får adgang til systemet, og kan se relevante oplysninger på alle medarbejdere således at jeres afhængighed af vores konsulenter minimeres til det absolut nødvendige.

Ved at lade Visma håndtere jeres løn- & HR-administration får I:

  • En fleksibel og effektiv lønløsning, der følger jeres behov og udvikling
  • Adgang til al data online
  • Let gennemskuelige og variable driftsomkostninger, der matcher jeres virksomheds behov
  • Reduceret sårbarhed, da lønnen håndteres af et team at lønspecialister
  • Større tryghed og færre bekymringer om løn

Er I usikre på, om outsourcing er den rigtige løsning står vores konsulenter naturligvis til rådighed for et uforpligtende møde, hvor vi kigger på fordele og udbytte ved outsourcing. Udfyld blot kontaktformularen herunder.

Ønsker I selv at håndtere løsningen i vores cloudbaserede systemløsning er det naturligvis muligt med Visma Løn (tidligere Multiløn).

Læs mere om Visma Løn

Volvo Entreprenørmaskiner

Volvo Entreprenørmaskiner vil undgå den afhængighed og det pres, der følger med at håndtere løn internt. Derfor har de gennem en lang årrække fulgt en outsourcing-strategi, der giver økonomiafdelingen bedre muligheder for at levere ekstra forretningsværdi til organisationen.

Læs casen her

Volvo Entreprenørmaskiner

Vi står klar til at hjælpe dig!

Har du brug for hjælp til din løn- og/eller HR-administration, så udfyld formularen herunder, og lad os vende tilbage til dig inden for 24 timer. Skriv venligst ikke direkte til vores konsulenter, hvis du har konkrete spørgsmål vedr. din eksisterende løsning - benyt i stedet vores Community!

JA, jeg giver samtykke til behandling af mine persondata som beskrevet her med henblik på at identificere mine interesseområder. Jeg er indforstået med, at mit samtykke altid kan trækkes tilbage.
Tilmeld mig nyhedsmails fra Visma, der indeholder tips og tricks, invitationer til events, samt markedsføring om vores systemer, baseret på mine interesseområder. Jeg kan til enhver tid afmelde mig igen.
Dit samtykke er obligatorisk

Vores hold

Ring til Kim Simonsen 

 


Kim Simonsen
Sales Executive, Team Lead 
kim.simonsen@visma.com
+45 42822160

Ring til Erik Kalledsøe   Erik Kalledsøe
Senior Key Account Manager 
erik.kalledsoe@visma.com
+45 42822040
 Ring til Joanna Cortez  

Joanna Cortez
Sales Executive
joanna.cortez@visma.com
+45 42822110

Ring til Jesper Nørskov Pedersen   Jesper Nørskov Pedersen
Sales Executive
jesper.pedersen@visma.com
+45 42822073