Visma Løn & HR-administration

Ønsker du at outsource din løn- og HR-administration i Danmark, Norge eller Sverige, er du i trygge hænder hos Visma

Kontakt os

Vismas Løn- & HR-administration sikrer jer en professionel håndtering af jeres løn- og personaleadministrative opgaver, samtidig med at I frigiver tid til mere værdiskabende kerneopgaver til gavn for forretningen.

Med Visma som outsourcingpartner reducerer I desuden jeres sårbarhed, da vores strømlinede outsourcingprocesser sikrer jer en effektiv løn- og HR-behandling uanset hvilke udfordringer I måtte have. Vores team af løn- og HR-konsulenter har mange års erfaring, og forstår selv komplekse lønbehandlinger. 

Fordele med Vismas Løn & HR-administration

For virksomheder med få ansatte til at håndtere lønadministrationen er der ofte en øget risiko for afhængighed af nøglepersoner. Og er der fejl i lønnen, kan konsekvenser være store.

Med Vismas Løn & HR-administration minimerer I jeres afhængighed af nøglepersoner samtidig med at jeres løn køres effektivt og strømlinet.

Som ny outsourcingkunde sikrer vi jer en løsning, der baseres på en grundig for-analyse, hvor vi sammen sætter målsætningen for den mest hensigtsmæssige lønadministration. Udvalgte medarbejdere i jeres virksomhed får adgang til systemet, og kan se relevante oplysninger på alle medarbejdere således at jeres afhængighed af vores konsulenter minimeres til det absolut nødvendige.

Ved at lade Visma håndtere jeres løn- & HR-administration får I:

  • En fleksibel og effektiv lønløsning, der følger jeres behov og udvikling
  • Adgang til al data online
  • Let gennemskuelige og variable driftsomkostninger, der matcher jeres virksomheds behov
  • Reduceret sårbarhed, da lønnen håndteres af et team af lønspecialister
  • Større tryghed og færre bekymringer om løn

Vi kan hjælpe med lønoutsourcing i hele skandinavien

Som en del af lønoutsourcing hos Visma har I også mulighed for at outsource lønadministrationen af svenske og norske medarbejdere. Mange virksomheder ønsker ikke at have en dedikeret lønmedarbejder i Norge og/eller Sverige, så her kan vores Skandinaviske lønoutsourcing være løsningen for jer. 

Med lønoutsourcing i Skandinavien får I:

  • Kendte driftsomkostninger
  • Adgang til lønspecialister med speciale i norsk og svensk løn
  • Overblik og gennemsigtighed i form af systemer og kontrakter

 

Nye regler for Arbetsgivardeklaration, AGI

Fra januar 2019 gælder nye regler for Arbetsgivardeklaration, AGI. Arbetsgivardeklaration skal fra nu indberettes på individniveau hver måned. Dette kan kun gøres manuelt eller online med et svensk BankID. Har du ikke et svensk BankID? Så kan Visma lave indberetningen for dig. 

Med Vismas AGI-abonnement indberetter Visma automatisk AGI til Skatteverket hver måned, så undgår du at skulle bruge tid og ressourcer på manuel indberetning.

Er I usikre på, om outsourcing er den rigtige løsning, står vores konsulenter naturligvis til rådighed for et uforpligtende møde, hvor vi kigger på fordele og udbytte ved outsourcing. Udfyld blot kontaktformularen herunder.

Ønsker I selv at håndtere løsningen i vores cloudbaserede systemløsning, er det naturligvis muligt med Visma Løn.

Læs mere om Visma Løn

Udfyld formularen, og vores specialister kontakter dig

Er du eksisterende eller ny kunde?
Dit samtykke er obligatorisk