Visma Løn & HR-administration

Ønsker du at outsource din løn- og HR-administration er du i trygge hænder hos Visma

Kontakt os

Vismas Løn- & HR-administration sikrer jer en professionel håndtering af jeres løn- og personaleadministrative opgaver, samtidig med at I frigiver tid til mere værdiskabende kerneopgaver til gavn for forretningen.

Med Visma som outsourcingpartner reducerer I desuden jeres sårbarhed, da vores strømlinede outsourcingprocesser sikrer jer en effektiv løn- og HR-behandling uanset hvilke udfordringer I måtte have. Vores team af løn- og HR-konsulenter har mange års erfaring, og forstår selv komplekse lønbehandlinger. 

Fordele med Vismas Løn & HR-administration

For virksomheder med få ansatte til at håndtere lønadministrationen, er der ofte en øget risiko for afhængighed af nøglepersoner. Og er der fejl i lønnen kan konsekvenser være store.

Med Vismas Løn & HR-administration minimerer I jeres afhængighed af nøglepersoner samtidig med, at jeres løn køres effektivt og strømlinet.

Som ny outsourcingkunde sikrer vi jer en løsning, der baseres på en grundig for-analyse, hvor vi sammen sætter målsætningen for den mest hensigtsmæssige lønadministration. Udvalgte medarbejdere i jeres virksomhed får adgang til systemet, og kan se relevante oplysninger på alle medarbejdere således at jeres afhængighed af vores konsulenter minimeres til det absolut nødvendige.

Ved at lade Visma håndtere jeres løn- & HR-administration får I:

  • En fleksibel og effektiv lønløsning, der følger jeres behov og udvikling
  • Adgang til al data online
  • Let gennemskuelige og variable driftsomkostninger, der matcher jeres virksomheds behov
  • Reduceret sårbarhed, da lønnen håndteres af et team at lønspecialister
  • Større tryghed og færre bekymringer om løn

Er I usikre på, om outsourcing er den rigtige løsning står vores konsulenter naturligvis til rådighed for et uforpligtende møde, hvor vi kigger på fordele og udbytte ved outsourcing. Udfyld blot kontaktformularen herunder.

Ønsker I selv at håndtere løsningen i vores cloudbaserede systemløsning er det naturligvis muligt med Visma Løn (tidligere Multiløn).

Læs mere om Visma Løn

Vil I vide mere?

JA, jeg giver samtykke til behandling af mine personoplysninger som beskrevet her og jeg ønsker, at Visma sender mig relevant information indenfor mine interesseområder på e-mail.

Kontakt vores konsulenter på 72 27 90 18, hvis I ønsker at høre mere om jeres muligheder med Visma.