Visma Enterprise kundecases

På baggrund af et øget behov for flere medarbejdere skulle Metroselskabet håndtere et uoverskueligt antal af rekrutteringer tilbage i 2010. En opgave, som dengang virkede umulig - i hvert fald uden et system, der kunne effektivisere rekrutteringsprocessen. Løsningen blev EasyCruit, som siden da har understøttet deres rekrutteringer fra A til Z.

Metroselskabet og Hovedstadens Letbane

Læs Bones Restauranter kundecase 

Det ligger dybt i dna’et hos Bone’s Restauranter, at der skal arbejdes så effektivt som muligt med de administrative opgaver.

Og den indstilling stemmer fuldstændig overens med både funktionaliteten i Visma Enterprises lønløsning og serviceniveauet hos Visma Enterprises konsulenter.

Bone's Restauranter

Ikano Bank 

Overenskomst med Finansforbundet fik Ikano Bank Danmark til at skifte til en lønløsning fra Visma Enterprise.

Automatiserede processer samt mulighed for tillægsmoduler og backup er blandt nøgleordene i den nye løsning, siger økonomichefen. 

Ikano Bank

Læs Joe & the Juice kundecase 

Da lønopgaven fik vokseværk i JOE & THE JUICE, skiftede man den tidligere lønløsning ud og implementerede Visma Løn fra Visma Enterprise. Det har i dag reduceret antallet af manuelle arbejdsgange og fejlindtastninger samt givet ledelsen et bedre overblik over den samlede forretning på personalesiden – hvad angår både økonomi og ressourcer.

Joe & The Juice

Læs Mercedes Benz kundecase 

Når Mercedes-Benz Danmark CPH A/S skal gøre fordelene op ved deres integrerede løn- og HR-løsning fra Visma Enterprise, nævner de først og fremmest de økonomiske besparelser og den reducerede administrationstid.

Men de nævner også en bedre evne til at servicere hinanden i organisationen, og det har mindst lige så stor betydning.

Mercedes Benz

Volvo Entreprenørmaskiner vil undgå den afhængighed og det pres, der følger med at håndtere løn internt.

Derfor har de gennem en lang årrække fulgt en outsourcing-strategi, der giver økonomiafdelingen bedre muligheder for at levere ekstra forretningsværdi til organisationen. Gennem alle årene med outsourcing af lønopgaven til Visma har vores fejlprocent på løn været meget lav.

Volvo Entreprenørmaskiner

"Dansk lønadministration er et forbillede for resten af Norden." Espresso House Danmarks lønansvarlige bruger ca. en dag om måneden på at håndtere løn for ca. 700 medarbejdere.

Det betyder, at der ved siden af lønopgaven også er tid til bl.a. driftsoptimering, strategiudvikling, uddannelse af kolleger og personalejura.

Espresso House

Læs Sydbank kundecase 

Sydbank konverterede til en nyere lønløsning fra Visma Enterprise og fik en række muligheder for at effektivisere arbejdsgange og øge indsigten i egne løn- og HR-forhold.

Sydbank

Udfyld formularen, og vores specialister kontakter dig

Er du eksisterende eller ny kunde?
Dit samtykke er obligatorisk