Kan man bruge kunstig intelligens i den offentlige sektor?


Svaret er ganske enkelt ja

Kunstig intelligens i den offentlige sektor kan blandt andet hjælpe jer med:

  • at finde mønstre i sagsbehandlingen, så I hurtigt kan se tidligere afgørelser, forløb eller lignende sager, der effektiviserer hele sagsbehandlingen.
  • at finde nedbrud og fejl, før de sker. Algoritmer kan effektivt lære af tidligere fejl og nedbrud og give besked, så det helt undgås.
  • at håndtere og fordele borgerhenvendelser helt automatisk. Gennem en naturlig læringsproces kan algoritmerne trænes til at læse alle henvendelser og kategorisere dem i relevante klasser.

I vores gratis e-bog får du endnu flere konkrete eksempler på, hvordan I med fordel kan bruge kunstig intelligens i den offentlige sektor.

Hent gratis e-bog

Tilbyd borgerservice i verdensklasse med AI

Skru op for bedre borgerserviceservice med kunstig intelligens. Det effektiviserer nemlig svære og typisk langvarige processer, så I kan tilbyde hurtigere og bedre service til borgerne.

Vi er (uden pral) førende indenfor IT-løsninger til den offentlige sektor i Danmark. Vi ved, hvad du kræver og behøver. Og så har vi i al beskedenhed nogle af de allerdygtigste AI-specialister på stolene.

Vil du se flere eksempler på anvendelsesmuligheder?

Vi har samlet en række områder i det offentlige, hvor AI kan bruges med stor effekt. Det vil ikke kun automatisere en lang række manuelle processer. Det vil også gøre det muligt at forudsige udfordringer.

Få 7 eksempler på AI i det offentlige

Gratis e-bog:
få 7 eksempler på AI i den offentlige sektor

I vores gratis e-bog kan du få 7 specifikke eksempler på, hvordan du kan bruge kunstig intelligens i den offentlige sektor. For der er ingen tvivl om, at AI er smart – og at kunstig intelligens også kan bruges i den offentlige sektor med stor effekt. Læs e-bogen, hvor vi har samlet 7 områder, hvor AI kan gøre en stor forskel ved automatisering af manuelle processer og forudsigelser af problemer.

Hent gratis e-bog

Vi er de rigtige til at hjælpe jer

Vi er (uden pral) førende indenfor IT-løsninger til den offentlige sektor i Danmark. Vi ved, hvad du kræver og behøver. Og så har vi i al beskedenhed nogle af de allerdygtigste AI-specialister på stolene.

Vil du vide, hvordan vi kan hjælpe jer med at skabe værdi med AI?

Udfyld formularen, så kan vi tage en uforpligtende snak om mulighederne hos jer.

Dit samtykke er obligatorisk