Kan man bruge kunstig intelligens i den offentlige sektor?


Svaret er ganske enkelt ja

Kunstig intelligens i den offentlige sektor kan blandt andet hjælpe jer med:

  • at finde mønstre i sagsbehandlingen, så I hurtigt kan se tidligere afgørelser, forløb eller lignende sager, der effektiviserer hele sagsbehandlingen.
  • at finde nedbrud og fejl, før de sker. Algoritmer kan effektivt lære af tidligere fejl og nedbrud og give besked, så det helt undgås.
  • at håndtere og fordele borgerhenvendelser helt automatisk. Gennem en naturlig læringsproces kan algoritmerne trænes til at læse alle henvendelser og kategorisere dem i relevante klasser.

I vores gratis e-bog får du endnu flere konkrete eksempler på, hvordan I med fordel kan bruge kunstig intelligens i den offentlige sektor.

Hent gratis e-bog

Tilbyd borgerservice i verdensklasse med AI

Skru op for bedre borgerserviceservice med kunstig intelligens. Det effektiviserer nemlig svære og typisk langvarige processer, så I kan tilbyde hurtigere og bedre service til borgerne.

Vi er (uden pral) førende indenfor IT-løsninger til den offentlige sektor i Danmark. Vi ved, hvad du kræver og behøver. Og så har vi i al beskedenhed nogle af de allerdygtigste AI-specialister på stolene.

Vil du se flere eksempler på anvendelsesmuligheder?

Vi har samlet en række områder i det offentlige, hvor AI kan bruges med stor effekt. Det vil ikke kun automatisere en lang række manuelle processer. Det vil også gøre det muligt at forudsige udfordringer.

Få 7 eksempler på AI i det offentlige

Gratis e-bog:
få 7 eksempler på AI i den offentlige sektor

I vores gratis e-bog kan du få 7 specifikke eksempler på, hvordan du kan bruge kunstig intelligens i den offentlige sektor. For der er ingen tvivl om, at AI er smart – og at kunstig intelligens også kan bruges i den offentlige sektor med stor effekt. Læs e-bogen, hvor vi har samlet 7 områder, hvor AI kan gøre en stor forskel ved automatisering af manuelle processer og forudsigelser af problemer.

Hent gratis e-bog

Vi er de rigtige til at hjælpe jer

Vi er (uden pral) førende indenfor IT-løsninger til den offentlige sektor i Danmark. Vi ved, hvad du kræver og behøver. Og så har vi i al beskedenhed nogle af de allerdygtigste AI-specialister på stolene.

Vil du vide, hvordan vi kan hjælpe jer med at skabe værdi med AI?

Udfyld formularen, så kan vi tage en uforpligtende snak om mulighederne hos jer.