Artificial intelligence (AI)

Forudsig hændelser inden de sker og tag proaktiv handling Opdag afvigelser og mønstre, der giver værdi. Alle virksomheder og brancher kan få gavn af AI.

Machine learning, deep learning og reinforcement learning. Begreber og buzz dækker over værktøjer, der skaber reel værdi

Kunstig intelligens (AI) forbedrer effektivitet og øger konkurrenceevnen. AI vinder mere og mere terræn i erhvervslivet, både hos små og store virksomheder. I det offentlige er der uanede muligheder for at give mere service og værdi med færre ressourcer.

Hvordan kan du og din virksomhed skabe værdi med AI? Vi hjælper med at afdække muligheder, med at komme godt i gang og selvfølgelig med at varetage det løbende vedligehold.

Kontakt os

Hvor skal du starte med AI?

Der hvor skoen trykker

Det giver altid værdi at optimere effektivitet og fart på de mest ressource-krævende ydelser.

Der hvor handlinger gentages

Gentagelser er oplagte til automatisering, beslutningsstøtte og robotteknologi.

Der hvor hændelser skal forudsiges

AI giver det mest sandsynlige bud på fremtidige hændelser baseret på komplekse sammenhænge i data.

Når du prøver at finde værdifulde områder at implementere AI på, så arbejd på en klar definition af, hvilket problem du ønsker at løse. Ellers er det nemt at fare vild og lade sig forføre af meget komplekse AI-løsninger.

Vi anbefaler at starte småt og afprøve ideen hurtigt i virkeligheden. Herfra kan du altid bygge videre.

Fakta om udbredelsen af kunstig intelligens

Artificial intelligence og machine learning er på alles læber. Der har længe været tale om AI som en værdifuld mulighed for effektivisering. Men hvor langt er vi egentligt kommet i Danmark, hvis man kigger på de hårde fakta? Det har bl.a. Microsoft lavet en rapport, der viser. Her er nogle af konklusionerne.

 

52% af de danske virksomheder er i pilotfasen omkring AI.

8% af alle danske virksomheder er på et avanceret stadie i brugen af AI

17% har en strategi for, hvordan AI kan bruges til at skabe forretningsværdi ifølge analyseinstituttet PAC

Gratis e-bog:
Sådan kommer du i gang med AI

To af vores AI-eksperter (Jakob og Christina) har skrevet en how-to-guide. Den handler om, hvordan du kommer i gang med dit første AI-projekt.

Hent og læs e-bog


Referencer

Vi har koncentreret Danmarks bedste AI-kompetencer i Visma-enheden Kapacity. Når du indgår et samarbejde med os som digital totalleverandør, får du både specialistviden og total styr på projektforløb.


Fleksibelt samarbejde

Dine it-projekter ledes sikkert til succes med et stærkt proces- og metodeapparat. Vi tager dig professionelt i hånden og tilpasser vores samarbejdsform til din virksomhed og jeres aktører.

Kontakt

Stine Fritsdal
Salg & Marketing Direktør
consulting.dk@visma.com
31 44 92 50

Visma Consulting A/S
Gærtorvet 1-5
1799 København V

Bliv kontaktet af os