Arbejdspladsen

Vær med til at rådgive, udvikle og integrere forretningsbærende it-løsninger i Visma Consulting

Ledige stillinger

Du digitaliserer Danmark

Vi er i rivende udvikling med masser af nye kunder og spændende opgaver. Vi har ambitiøse vækstplaner, men insisterer på en god work-life-balance. Hos os kan du kombinere børn, familie og fritid med en dynamisk it-karriere.

Som en del af Visma Consulting, kan du arbejde med alle faser af it-løsninger. Vi rådgiver og ser muligheder for digitalisering og automatisering. Senere realiserer vi ideerne som projekter, i drift og ved videreudvikling.

Vores ydelser

Faglige ambitioner

Vi lever af vores dygtige konsulenter. Derfor lægger vi stor vægt på faglighed og brænder for hele tiden at blive dygtigere.

Dine kommende kolleger i Visma Consulting er nogle af Danmarks dygtigste og mest engagerede medarbejdere. Uanset hvor meget erfaring du har, får du ambitiøse ligesindede, som du kan sparre med i løbet af arbejdsdagen. Du kan vokse hos os, men også i resten af Visma.

Du skal være klar til stejle læringskurver og store krav til din indsats. Vi forventer, at du er proaktiv, har et godt drive og er god til at dele din viden. Til gengæld støtter vi op om din udvikling, både personligt og fagligt. Vi glæder os til at blive inspireret af dig.

Inspirerende arbejdsmiljø

Vi har en flad struktur, hvor der til gengæld er højt til loftet - en kultur med masser af plads til drømme og gode ideer. Vi har en imødekommende og uformel omgangstone mellem både kollegaer og kunder.

Vi tager det seriøst, at det skal være sjovt at gå på arbejde. Vi nyder hinandens selskab til masser af både faglige og sociale arrangementer. Når du har lyst, kan du lege med de nyeste gadgets og IoT-teknologi i “Laboratoriet”.

Vi har et moderne domicil i Lyngby, men sidder ofte i teams hos kunderne. Vi har også kunder og samarbejdspartnere siddende hos os, for at sikre en tæt dialog i projekterne.

Se vores ledige stillinger

Gør en forskel

Som ansat vil du opleve et meget tæt forhold til kunderne. Vi hjælper både offentlige og private virksomheder med at udvikle, modernisere og vedligeholde deres it-løsninger. De har størst succes, når vi er helt inde i de forretningskritiske processer.

I Visma Consulting vil du skabe øget produktivitet og vækst i Danmark til gavn for os alle. Vores løsninger gør ofte en stor forskel i samfundet. Du vil analysere, designe, udvikle og teste løsninger i projekter, der gør ting bedre.

Se hvordan vi gør en forskel

Den store Visma-familie

Vi er omkring 150 dedikerede medarbejdere i Visma Consulting Danmark. Vi er eksperter i at levere forretningsbærende it-projekter og trækker på kompetencer fra Visma-virksomheder i hele Nordeuropa, når vi løser opgaver for vores kunder.

Som ansat vil du opleve et rigt internationalt samarbejde, og at din karriere altid vil udvikles og få tilbudt nye muligheder.

Visma Consulting
150 medarbejdere
200 kunder
Domicil i Lyngby
Omsætning 2018: 235.726.000 DKK

Visma-koncernen
10.000 medarbejdere
1.000.000 kunder
Selskaber i hele Nordeuropa
Omsætning 2018: 11.389.313.000 NOK

I foråret 2021 flytter alle danske Visma-selskaber sammen i et nyt stort domicil i Carlsberg Byen. Vi glæder os til at skabe nye og frugtbare synergier, og til at dele de lækre faciliteter med dig.


Vidensbyen

Vi er med i et unikt partnerskab med erhverv, forskning, uddannelse og Lyngby-Taarbæk Kommune. Vi har bla. et godt samarbejde med DTU, hvor mange af os har studeret.

Lyngby-Taarbæk Vidensby

Kontakt HR

NikolineNikoline Schnoor Larsen
hr.lyngby@visma.com
31 44 92 93

Visma Consulting A/S
Nørgaardsvej 32
2800 Kgs. Lyngby

Bliv kontaktet af os