Business intelligence

BI identificerer, udvikler og skaber nye strategiske forretningsmuligheder, der kan øge produktivitet drastisk.

Datadrevet forretningsudvikling

Få overblik over store mængder data i lækre dashboards tilpasset specifikke målgrupper. En BI-løsning fra Visma giver både generelt overblik og mulighed for at dykke ned i sammenhænge.

Du får endnu mere værdi af din BI-løsning, når vi kombinerer den med AI-teknologier. De finder afvigelser, sammenhænge og nye muligheder i dine og andres data.

Vi ser business intelligence som datadrevet forretningsudvikling.

Forøg produktivitet
Optimer jeres processer
Opdag nye strategiske muligheder
Udforsk nye sammenhænge

Aktiver skjult viden med BI

Du tager bedre beslutninger på grundlag sunde objektive fakta. Reducer omkostninger og øg produktivitet med avancerede analyser.

De fleste organisationer har i dag bjerge af uudnyttet information. Disse data ligger blot og kræver vedligehold, men rummer potentielt store muligheder for udvikling af forretningen. Datadrevet forretningsudvikling skaber et velfungerende og effektivt videns- og informationsflow.

Kontakt os

Fire niveauer af BI-værdiskabelse

Business intelligence er en modenhedsrejse. Vi anbefaler at skabe et erfaringsgrundlag igennem en relativ hurtig iteration, hvor et eller flere områder af organisationens data indgår til eksempelvis segmentering.

Dette eksplorative proof of concept, viser ofte interessante mønstre, der afstedkommer værdifulde forretningshypoteser og dermed starter en innovativ videns-udvindingsproces. Ved at berige analysen med større mængder af interne eller eksterne data opnås flere indsigter, og det forretningsmæssige potentiale klarlægges.

En business case sikrer, at der konstant er fokus på forretningsværdi, så ressourceindsats og mål hænger sammen.

Se de fire niveauer af BI-værdiskabelse

Få succes med business intelligence

Datadrevet forretningsudvikling kræver et vist niveau af hardware, software og organisering. Visma har erfaring i at etablere både de bløde og de hårde forudsætninger for effektiv business intelligence.

Se elementerne i vores BI-ydelser

Fleksibelt samarbejde

Dine it-projekter ledes sikkert til succes med et stærkt proces- og metodeapparat. Vi tager dig professionelt i hånden og tilpasser vores samarbejdsform til din virksomhed og jeres aktører.

Kontakt

Stine Fritsdal
Salg & Marketing Direktør
consulting.dk@visma.com
31 44 92 50

Visma Consulting A/S
Gærtorvet 1-5
1799 København V

Bliv kontaktet af os