Business process management

Optimer dine forretningsprocesser. Vi laver it-systemer, der håndterer forretningskritiske processer.

For os betyder BPM, at menneskelige ressourcer frigives til opgaver, hvor de virkelig kræves. Det giver selvfølgelig øget effektivitet, men også højere arbejdsglæde for medarbejderne.

Når forretningsprocesser digitaliseres i en BPM-løsning, kan man løbende overvåge og optimere dem. Det er er let at identificere flaskehalse, og synliggørelsen af information sikrer bedre beslutninger.

Vi er en stærk partner til tilpasning og udvikling af konkrete it-tekniske BPM-løsninger.

  • Vi skaber og tilpasser it-løsninger til at understøtte jeres BPM-strategi
  • Vi kortlægger og digitaliserer arbejdsprocesser
  • Vi analyserer data med machine learning for at optimere og automatisere processer
  • Vi visualiserer arbejdsgange og synliggør flaskehalse
  • Vi understøtter og synliggør KPI’er og PPI’er

Få en effektiv BPM-løsning

Ud fra en analyse af jeres specifikke behov, anbefaler vi den mest velegnede løsning. Det kan være en standardløsning, en specialudviklet løsning eller en tilpasset kombination.

Vi er verdensmestre i at integrere til interne og eksterne fagsystemer, men fremfor alt får du hos os sammenhæng mellem rådgivning, udvikling og vedligehold af dine it-løsninger.

René Stampe Lund
Afdelingsdirektør
rene.stampe.lund@visma.com
41 91 43 55

Vi anvender cookies til at indsamle information om din aktivitet på vores hjemmeside. Kombineret med data, du har oplyst os, skaber vi en profil, så vi kan vise dig indhold, der er tilpasset dine interesser. Når du accepterer, giver du os lov til at indsamle og behandle dine persondata som beskrevet her.