Information Management & Business Intelligence

Business Intelligence (BI) identificerer, udvikler og skaber nye strategiske forretningsmuligheder. I kan øge jeres produktivitet drastisk ved hjælp af BI-teknologier.

Datadreven forretningsudvikling

Vores erfaring med forretningsorienterede it-løsninger, giver os en unik vinkel på business intelligence. Vi fokuserer på big data teknologier kombineret med klassiske data warehouse-ydelser. Vi ser business intelligence som datadreven forretningsudvikling.

Ved hjælp af Business Intelligence kan I:

  • Forøge jeres produktivitet drastisk
  • Opdage nye strategiske forretningsmuligheder
  • Udforske nye sammenhænge ud fra jeres egne og andres data

Gratis introduktion til Big Data

 

Hent "En introduktion til Big data" gratis.
Rapporten giver dig indsigt i hvad Big Data er og, hvordan du kan bruge Big Data til at skabe værdifuld indsigt som din organisation kan bruge som styringsværktøj.
Udfyld formularen for at downloade rapporten.

  

  

  

Brug jeres datamængder til forretningsudvikling

Datadreven forretningsudvikling skaber et velfungerende og effektivt videns- og informationsflow. De gevinster I kan få ud af det, er bedre beslutninger baseret på sunde objektive fakta, reduktion af omkostninger og øget produktivitet.

Næsten uanset størrelse, sidder de fleste organisationer i dag på enorme bjerge af information. Information der potentielt rummer store muligheder for forretningsudvikling, men i dag blot øger vedligeholdelsesomkostninger.

Find mønstre og strukturer i jeres data

Ved hjælp af avancerede matematiske og statistiske modeller laver vi en objektiv analyse, der identificerer mønstre og strukturer i data. Dette afviger fra traditionel business intelligence, hvor man fravælger data og dermed danner et overskueligt men subjektivt datagrundlag.

Vismas datadrevene model automatiserer det datatunge behandlingsarbejde for jer. Derfor kan jeres knappe analytiske ressourcer prioriteres til at lave forretningsanalyse, hvor de skaber mest værdi for jeres virksomhed.

Kundecase: Danmarks Miljøportal

Big Data & Machine Learning

Ved analyse af borehulsdata fandt Visma Danmarkshistoriens største vandforurening.

Læs hele casen

Elementerne i vores BI-ydelser:

 

 

 

Vi giver jer succes med BI

Datadreven forretningsudvikling kræver et vist niveau af hardware, software og organisering.

Visma har erfaring i at etablere både de bløde og de hårde forudsætninger for effektiv business intelligence.

 

Læs om elementerne i vores BI-ydelser

Fire niveauer af værdiskabelse

Vi betragter business intelligence ydelser som en modenhedsrejse. Vi kan hjælpe jer til at skabe et erfaringsgrundlag igennem en relativ hurtig iteration, hvor et eller flere områder af organisationens data indgår til eksempelvis segmentering. 

Dette ”data mining” proof of concept, viser ofte interessante mønstre, der afstedkommer værdifulde forretningshypoteser og dermed starter en innovativ vidensudvindingsproces. Ved at berige analysen med større mængder af interne eller eksterne data opnås ny indsigt, og det forretningsmæssige potentiale klarlægges. En business case sikrer, at der konstant er fokus på forretningsværdi, så ressourceindsats og mål hænger sammen.

Læs om de fire niveauer i business intelligence

   

 

  

   

 

 

De fire niveauer i business intelligence:

 

 

René Stampe Lund
Direktør
rene.stampe.lund@visma.com
Telefon: +45 41 91 43 55

Visma Consulting
Vi har samlet udvikling af unikke it-løsninger i divisionen Visma Consulting A/S.
Læs mere om divisionen i Lyngby

Vi digitaliserer Danmark