Digital transformation

Bliv klar til fremtiden med en digitaliserings-strategi. Vi løfter din forretning med fokus på dine behov.
Gratis forandringsdag

Grib dit marked

I en foranderlig verden, hvor tingene går hurtigere og hurtigere, bliver det stadig mere vigtigt at være med fra start for at fastholde sin markedsandel.

Både private og offentlige virksomheder bør lægge en digitaliseringsstrategi, udfordre det velkendte og sætte gang i den digitale transformation.

Læs mere her på siden om, hvordan vi hos Visma kan hjælpe dig og din virksomhed med at forblive en vigtig spiller på jeres marked gennem digital transformation.

Se mulighederne

Gennem indsigt i din målgruppe, dit marked og din virksomhed, samt udviklingen i forbrugeradfærd, kan vi tilbyde hjælp til at analysere forretning, teknologi og marked. På den måde kan vi spotte og forudsige nye muligheder, som I kan handle på proaktivt, hvilket er kernen i digital transformation.

Sammen starter vi med en bred analyse af jeres position, før vi identificerer en digitaliseringsstrategi. Vi garanteret en velafprøvet og struktureret proces med fokus på innovation og forretningstransformation.

Gratis forandringsdag

Vil du vide mere om, hvordan vi kan hjælpe din virksomhed med at opnå sit fulde potentiale gennem digital transformation og innovation, så bestil en gratis forandringsdag. Forandringsdagen munder ud i et idékatalog, som vi kan bruge til at starte jeres rejse mod en digitaliseringsstrategi.

  • Oplæg om digital transformation
  • Eksternt perspektiv på jeres forretning
  • Kortlægning af, hvordan I ser jer selv som virksomhed
  • Diskussion af digitaliseringsstrategi på tværs af organisationen

Ja tak, lad os lave en aftale

Webinar: Digital transformation i den offentlige sektor

Få svar på, hvordan man effektivt gennemfører et projekt om digital innovation i den offentlige sektor, og hvorfor digital transformation handler om mere end effektivisering og besparelser.

I samarbejde med Dansk IT afholdt vi den 10. april 2018 webinaret "Vejen til succesfuld digital forandring". Se eller gense det her.

Vejen til succesfuld digital forandring

Kontakt

Torben Ryttersgaard
Direktør
torben.ryttersgaard@visma.com
25 18 87 51

Jeg accepterer, at Visma kun bruger mine persondata til at kontakte mig. Læs mere om, hvordan Visma behandler mine persondata her.

Dit samtykke er obligatorisk
 
Vi anvender cookies til at indsamle information om din aktivitet på vores hjemmeside. Kombineret med data, du har oplyst os, skaber vi en profil, så vi kan vise dig indhold, der er tilpasset dine interesser. Når du accepterer, giver du os lov til at indsamle og behandle dine persondata som beskrevet her.