Digital transformation

Reel forandring kræver noget enestående.
Vi løfter din forretning med fokus på behov.
Gratis forandringsdag

Grib dit marked

Nye digitale værktøjer kan sætte helt nye spilleregler for hvordan et marked opfører sig. Det kaldes populært disruption.

Teknologiske landvindinger har altid ændret markedsforholdene. Det nye er, at det sker med den hastighed, det gør i dag.

Alle organisationer er nødt at vurdere, i hvilket omfang nye teknologier giver adgang til markedsforandringer. Det gælder private såvel som offentlige virksomheder.

Se mulighederne

I kan proaktivt analysere forretning, teknologi og marked for at spotte og forudsige nye muligheder. Dette kræver i høj grad en bevidsthed om jer selv som virksomhed, jeres marked samt udviklingen i forbrugeradfærd.

Vi faciliterer behovsdrevet innovation og forretningstransformation. Vi arbejder med et rammeværktøj, der sikrer en struktureret proces. Sammen starter vi med en bred analyse af jeres position, før vi identificerer strategiske forandringsmuligheder.

Gratis forandringsdag

Få en smagsprøve på vores rådgivning. Start med en gratis forandringsdag, der frigør jeres innovationskraft. Dagen åbner jeres innovationspotentiale og dokumenteres i et idekatalog. Med udgangspunkt i det, kan vi starte jeres rejse mod en digital strategi.

  • Oplæg om digital transformation
  • Eksternt perspektiv på jeres forretning
  • Kortlægning af hvordan I ser jer selv som virksomhed
  • Strategi-diskussion på tværs af forretningen

Ja tak, lad os lave en aftale

Webinar:
Offentlig digitalisering

Vejen til succesfuld digital forandring

Få svar på, hvordan man effektivt gennemfører et digitalt innovationsprojekt i den offentlige sektor, og hvorfor digital transformation handler om mere end effektivisering og besparelser.

I samarbejde med Dansk IT afholdte vi den 10. april 2018 webinaret "Vejen til succesfuld digital forandring". Se eller gense det her.

 

Kontakt

Torben Ryttersgaard
Direktør
torben.ryttersgaard@visma.com
25 18 87 51