Bliv freelance-konsulent

Vi har lang og dokumenteret erfaring med at levere it-specialister til virksomheder i Danmark

Velkommen til Visma

Her vil du som freelance-konsulent blive tilknyttet MIND4iT, som er specialister i at matche freelancere og it-opgaver. For os betyder det noget at gøre tingene anderledes – og bedre.

Vi udvælger omhyggeligt hver eneste konsulent, fordi du er vores største aktiv.

Det betyder meget for os, at lytte til vores konsulenters input, fordi vi har en ambition om at skabe et tæt og tillidsfuldt samarbejde og ikke mindst at matche vores kunders forespørgsler med de bedste konsulenter.

Derfor gør vi meget ud af, at vi ved den første samtale og efterfølgende dialog afdækker, hvad der er vigtigt og interessant for dig som freelancekonsulent for derigennem, at sikre at alle får en god oplevelse.


Tætte relationer skaber succesfuldt samarbejde

Vi gør meget for at sikre os, at vi kender alle aspekter af vores kunders organisation, forretningskrav og it-udfordringer. På den måde sikrer vi, at vi matcher opgaven med den rette kandidat, og derved skaber en succesoplevelse for alle parter.

Vi ved, at det er væsentligt for en konsulent, at det konsulenthus han/hun arbejder sammen med, har spændende kunder og ikke mindst spændende opgaver. Med afsæt i Visma Consultings etablerede kundeplatform, kan vi tilbyde dig interessante og udviklingsberigende opgaver i den private – og offentlige sektor.

Kom med til faglige og sociale arrangementer

Det er vigtig for os at tilbyde vores konsulenter muligheden for at være en del af de faglige og sociale aktiviteter, der foregår i Visma.

Af erfaring ved vi, at det er vigtigt for mange freelance konsulenter at have et fagligt og socialt netværk, når man ikke fast er tilknytte en bestemt virksomhed. Derfor har du som freelance konsulent løbende mulighed for, at komme med til faglige og sociale arrangementer, der bliver afholdt hos Visma.

Hver gang vi har faglige eller sociale arrangementer, som kunne være relevant for dig, vil vi sende en invitation på mail. Vi holder også nogle hyggelige fredagsbarer, som vi håber du har lyst til at kigge forbi til.

Bliv freelance-konsulent

Kunne du tænke dig at blive tilknyttet Visma Consulting, som freelance it-konsulent?

Du er velkommen til at kontakte Jan for yderligere spørgsmål. Du kan også vælge at sende dit CV direkte til ham.

Jan Krøyer Larsen 
Sales Manager
jan.kroyer.larsen@visma.com
Telefon: +45 41 91 44 42