Gartner: Sådan laver du din Cloud-strategi

Hvis du vælger Cloud-vejen uden at have en gennemtænkt strategi, kan du ende med at stå med et setup, som du slet ikke får nok ud af.

Med en Cloud-strategi kan du få styr på de “what” og “why”-spørgsmål, der er så afgørende at få stillet (og besvaret), før du kan kan gå i “how”-gear og føre din Cloud-plan ud i livet.

Gartner har lavet “The Cloud Strategy Cookbook 2021”, som er et hands on-værktøj, der bygger bro mellem din forretningsstrategi og de konkrete implementerings- og migrationstiltag, som skal til for at få din Cloud-løsning til at fungere i hverdagen.

Hent kogebogen og få en række helt håndgribelige anvisninger og hjælpemidler – blandt andet et “levende” strategidokument, som udvikler sig i takt med din forretning. En best practise dokument-skabelon, som Gartner har udviklet på baggrund af input fra hundredevis af kunder

Få dit eksemplar ved at udfylde formularen.

 

Figure1.png

Hent Gartners “The Cloud Strategy Cookbook 2021”

Dit samtykke er obligatorisk

Gartner, The Cloud Strategy Cookbook, 2021, David Smith, 17 Februar 2021. GARTNER is a registered trademark and service mark of Gartner, Inc. and/or its affiliates in the U.S. and internationally and is used herein with permission. All rights reserved.