Integrations­løsninger

Vi transformerer komplekse systemlandskaber til brugervenlige værktøjer

Når it-systemer skal tale sammen

Kernen i effektivisering er at sammenholde data. Det gælder fra enkle automatiseringsflows til komplicerede machine learning algoritmer, der opdager nye sammenhænge. Vi er eksperter i at forbinde forskellige systemer og domæner, så du kan opnå nye synergier og resultater.

Skab grundlag for effektivisering
Lev op til regler og retningslinjer
Vi tager ansvar fra koncept til konkret kode

Kontakt os

Realiseret it-arkitektur

Vores erfarne it-arkitekter kender faldgruber og genveje til succesfuld integration mellem systemer. Vi tager ansvar for de store linjer såvel som den praktiske implementering.

Vi kender de organisatoriske og juridiske begrænsninger og muligheder ved samkøring af data. Vores udviklere har praktisk erfaring i at forbinde vidt forskellige platforme og teknologier til effektive løsninger.

Den helt store værkstøjskasse


Sprog

Uanset hvilken teknologi der kræves, har vi specialisterne. Vi taler flydende Java, .Net, HTML, C#, Python, CSS, PHP, Javascript, Ruby, Pearl, R, SQL og mange andre programmeringssprog.


Metoder

Vi udvikler agilt med SCRUM, styrer projekter med best practice fra PRINCE2 og leverer med DevOps.


Skyen

Vi løfter dit projekt i skyen med Azure, AWS, Google Cloud eller Kubernetes.


Kunstig intelligens

Berig din forretning med advanced analytics, machine learning, deep learning og big data. Vi skaber løsninger, der giver værdi.

IT-totalleverandør

Visma Consulting er it-totalleverandør. Det betyder, at vi tager hånd om komplicerede løsninger med mange interessenter og samarbejdsparter. Vi holder styr på de mange ender, der skal forbindes, både organisatoriske, juridiske og tekniske.

Kontakt os


Fleksibelt samarbejde

Dine it-projekter ledes sikkert til succes med et stærkt proces- og metodeapparat. Vi tager dig professionelt i hånden og tilpasser vores samarbejdsform til din virksomhed og jeres aktører.

Kontakt

Stine Fritsdal
Salg & Marketing Direktør
consulting.dk@visma.com
31 71 75 07

Visma Consulting A/S
Gærtorvet 1-5
1799 København V

Bliv kontaktet af os