Integrations­løsninger

Vi transformerer komplekse systemlandskaber til brugervenlige værktøjer

Når it-systemer skal tale sammen

Kernen i effektivisering er at sammenholde data. Det gælder fra enkle automatiseringsflows til komplicerede machine learning algoritmer, der opdager nye sammenhænge. Vi er eksperter i at forbinde forskellige systemer og domæner, så du kan opnå nye synergier og resultater.

  • Skab grundlag for effektivisering
  • Lev op til regler og retningslinjer
  • Vi tager ansvar fra koncept til konkret kode

Kontakt os

Realiseret it-arkitektur

Vores erfarne it-arkitekter kender faldgruber og genveje til succesfuld integration mellem systemer. Vi tager ansvar for de store linjer såvel som den praktiske implementering.

Vi kender de organisatoriske og juridiske begrænsninger og muligheder ved samkøring af data. Vores udviklere har praktisk erfaring i at forbinde vidt forskellige platforme og teknologier til effektive løsninger.

IT-totalleverandør

Visma Consulting er it-totalleverandør. Det betyder, at vi tager hånd om komplicerede løsninger med mange interessenter og samarbejdsparter. Vi holder styr på de mange ender, der skal forbindes, både organisatoriske, juridiske og tekniske.

Kontakt os


Fleksibelt samarbejde

Dine it-projekter ledes sikkert til succes med et stærkt proces- og metodeapparat. Vi tager dig professionelt i hånden og tilpasser vores samarbejdsform til din virksomhed og jeres aktører.

Kontakt

Visma Consulting A/S
Nørgaardsvej 32
2800 Kgs. Lyngby
72 18 30 00
consulting.dk@visma.com
CVR-nr. 29973334

Bliv kontaktet af os