Konsulentbistand

Vi tilbyder it-konsulentbistand på timebasis. Få hjælp af én eller flere af vores it-konsulenter til at løse et konkret it-projekt eller opgave hurtigt og effektivt

Vi finder den rette it-konsulent til jer

Ud fra dit konkrete behov finder vi den it-konsulent med de bedste kompetencer, der er ledig på markedet. Vi benytter både freelance konsulenter samt egne it-konsulenter. Det vigtigste for os er, at du som kunde får løst opgaven tilfredsstillende.

For at få det optimale udbytte af it-konsulentbistanden, er det afgørende at både de faglige og personlige kompetencer er til stede hos it-konsulenten. Derfor foretager vi en grundig vurdering af it-konsulenten forud for samarbejdet. Vurderingen foretages ud fra de tekniske kompetencer opgaven kræver, samt de personlige kompetencer, som er nødvendige for at kunne fungere hos kunden.

Få hjælp til at definere jeres behov for it-konsulentbistand

Vi er din agent for salg af it-konsulentbistand. Vores store erfaring inden for it-rådgivning og udvikling er en styrke, når vi skal hjælpe med at afdække jeres behov og forstå kravene til projektmedarbejderen.

Vi assisterer jer, hvad enten det drejer sig om yderligere kapacitet eller spidskompetencer. Når behovet er defineret, anvender vi vores netværk af freelance it-konsulenter til at finde den eller de it-konsulenter, som vil være bedst egnede til jeres specifikke it-opgave.

Dygtige fleksible it-konsulenter

Med it-konsulentbistand fra os kommer i hurtigt i gang og opnår en større fleksibilitet i jeres it-projekt. Vores specialiserede eksterne it-konsulenter leverer, hvad det meget omskiftelige arbejdsmarkeds kræver – nemlig en højtuddannet, selvkørende og mobil arbejdskraft, der i kortere eller længere perioder kan levere løsninger og it-konsulentbistand til kunderne. Disse ressourcer indebærer eksempelvis fleksible softwareudviklere, it-projektledere, testere og it-arkitekter.

Vi har lang erfaring med at bemande og gennemføre it-projekter og ved derfor hvilke kompetencer, der oftest er behov for, når et projekt skal bemandes af eksterne ressourcer.

Vi tilbyder dygtige og engagerede it-konsulenter, der kan løse de fleste udfordringer, herunder:

  • It-projektledere
  • Forretningskonsulenter
  • Softwareudviklere
  • Databasespecialister
  • Business Intelligence konsulenter
  • Infrastruktur
  • Test managers og testere
  • It-arkitekter (systemdesign, sikkerhed, Enterprise Arkitektur
  • User interface-designere (brugervenlighed, grafik og implementering

Vi tager gerne udfordringen op med at finde jeres næste it-konsulent - også selvom det ikke er inden for en af ovenstående områder.

It-konsulentbistand frem for fastansatte it-medarbejdere

Ved at vælge eksterne it-konsulenter til at løse opgaverne frem for selv at fastansætte, opnår I det bedste af to verdener. I får adgang til de specifikke spidskompetencer, som bedst vil kunne løse netop jeres udfordringer. Samtidig får I via en fast tilknyttet it-konsulent en person, som er omstillingsparat, og som har stor erfaring med hurtigt, at indgå og være et aktiv i et nyt team.

Spar tid på rekruttering og fastansættelse af nye medarbejdere, hver gang du har et behov for en særlig it-kompetence. Med it-konsulentbistand opnår du den største fleksibilitet og ofte også den løsning, der hurtigt og effektivt bringer dine it-projekter mod målet.

Effektiv it-konsulentbistand

Vi oplever en stigende efterspørgsel på it-konsulentbistand fra kunder, hvor der er behov for at løse konkrete it-opgaver her og nu.

Hos Visma fokuserer vi på at finde og tilbyde den bedste it-konsulent til vores kunders projekt uanset om det drejer sig om udvikling, test eller rådgivning inden for sikkerhed, arkitektur og brugervenlighed.

Vi lever af tilfredse kunder

Derfor gør vi vores yderste for at den it-konsulent, som skal hjælpe jer, er klædt på til opgaven, og har de nødvendige kompetencer hertil. Skulle det mod forventning ikke være tilfældet, påtager vi os at udskifte konsulenten, så it-opgaven løses tilfredsstillende.

Godkendt SKI leverandør

Har du brug for at købe it-konsulenter på timebasis til offentlige projekter tilbyder vi, som godkendt SKI leverandør på rammeaftalen 02.15, it-konsulenter inden for teknologiområderne Microsoft, Oracle og Open Source.

Med rammeaftalen får du de bedste timepriser på it-konsulenter og fleksibilitet i forhold til, at indgå nye aftaler eller udvide en allerede eksisterende aftale. Indkøb af it-konsulentbistand bliver både hurtigere og mere effektivt, og du sparer ressourcer på at konkurrenceudsætte en opgave.

Find en it-konsulent til dit projekt

Vi har den rette it-projektmedarbejder til jeres kommende it-opgave. Find en kompetent it-projektleder, it-arkitekt, programmør, tester mv. her. Udfyld formular og du vil blive kontaktet af os vedrørende it-konsulentbistand hurtigst muligt.

Kontakt os

Vi er broker for salg af it-konsulentydelser. Alle ydelserne for freelance it-konsulentbistand er samlet i divisionen Visma Consulting A/S. 

Kontakt os i dag, og hør hvordan vi kan hjælpe dig og din virksomhed. 

Jan Krøyer Larsen
Sales Manager

jan.kroyer.larsen@visma.com
Telefon: +45 41 91 44 42

JA, jeg giver samtykke til behandling af mine personoplysninger som beskrevet her og jeg ønsker, at Visma sender mig relevant information indenfor mine interesseområder på e-mail.

Jan Krøyer Larsen
Sales Manager
jan.kroyer.larsen@visma.com
+45 41 91 44 42

Vi digitaliserer Danmark