imran1.jpg              Andreas1.png                                                    Klaus2.png  

Hvorfor Visma Consulting?

Vi gør hverdagen bedre for mennesker og samfund

Vi arbejder for at styrke det samfund, vi er en del af. Med det digitale kørekort er det netop dét, vi gør. Vores spidskompetence er at agere i et felt med flere intressenter, hvor vi har den samfundsmæssige værdi for øje. 


Vi er sat i verden for at levere vækst. Det er vores opdrag. Ingen vækst – ingen udvikling. Det er fundamentet for, at vi både i dag og i fremtiden kan bidrage med digitalisering, der gør en forskel for borgere og samfund.

Visma i vækst - Nordens største it-selskab

Vi er en tech-virksomhed i vækst - vil du være med?

Vi agerer som en lille agil virksomhed, men er faktisk Nordens største it-selskab, der er tilstede i over 21 lande. Vi har en god blanding af nærhed og internationale muligheder. Mange har været her længe, og hvert år kommer nye til. Vi vokser og har vækstambitioner, samtidig med at værner vi om vores balance mellem arbejde og fritid.

 

Bliv en del af Visma familien

Mød dine kollegaer

Andreas Fruergaard - IT-udvikler i Visma

"Det fedeste ved at være ansat i Visma er betydningen af de systemer, jeg er med til at udvikle. I mit job som konsulent er jeg med til at skabe nye og videreudvikle eksisterende løsninger, som har stor betydning for rigtig mange mennesker."

— Andreas Fruergaard
Udvikler - ansat 2017

Ole Sørensen - Seniorudvikler og it-arkitekt i Visma

"En stor del af de opgaver, jeg sidder med, giver værdi for mange borgere i Danmark. Det betyder meget for mig, at jeg sidder med spændende og meningsfyldte opgaver. Samtidig er Visma en god arbejdsplads, hvor der er mange gode og fagligt dygtige kolleger."

— Ole Sørensen
Seniorudvikler og it-arkitekt - ansat 2014

Emilio Baltasar Diaz - Seniorudvikler i Visma

"Her er en masse dygtige kolleger, som man altid kan sparre med og som gladeligt deler ud af deres viden. Og så er der ikke langt til ledelsen. Dørene står åbne, og man kommer bare med sine ideer og observationer. Samtidig er fællesskabet også godt, og der er masser af sociale aktiviteter, man kan deltage i."

— Emilio Baltasar Diaz
Seniorudvikler - ansat 2000

Maybritt Christensen - Forretningsudvikler i Visma

"Der bliver lyttet meget til, hvad man har lyst til at lave som medarbejder. Som forretningsudvikler sidder jeg med nogle spændende og varierende opgaver, hvor jeg har stor indflydelse på retningen af dem. I det hele taget er der rigtig gode arbejdsbetingelser og en supergod kantine."

— Maybritt Christensen
Forretningsudvikler - ansat 2016

Klaus Mogensen - Seniorudvikler

"Jeg får lov til at deltage i alle dele af de større og mindre projekter, jeg er på. Alt lige fra kundekommunikation, estimering, teknisk design og helt frem til og med udvikling og application management. Her er en god atmosfære og et meget fladt hierarki, hvor man altid kan komme til orde."

— Klaus Mogensen
Seniorudvikler - ansat 2008

Bliv en del af Visma familien