Machine learning

Find værdifulde mønstre, sammenhænge og afvigelser i dine data

Opdag nye forretningsmuligheder med machine learning. Vi kortlægger mønstre, sammenhænge og afvigelser i dine data.

Vi hjælper jer i gang med machine learning og udvikler løsninger, der skaber nye muligheder og bedre beslutningsgrundlag.

Din virksomhed opsamler sikkert store mængder data, som potentielt kan øge værdien for forretningen, hvis blot de analyseres og udnyttes korrekt. Vi hjælper jer med at opdage de uudnyttede muligheder.

Effektiv og afprøvet proces

Vi arbejder sammen med jer i tre trin. Først afklarer vi jeres præcise behov og sandsynliggør, at der kan skabes værdi med machine learning. Derefter laver vi en mere præcis analyse, hvor vi matcher jeres problemstilling med den rette ML-model. Endeligt udvikler vi machine learning løsninger, der visualiserer eller forudser adfærd, som I bruger til at træffe bedre beslutninger.

Kontakt os

Vores erfaring sikrer dig værdi

Vi har opbygget en bred og velfunderet platform til machine learning, big data, BI og advanced analytics via vores forretninger i Norden.

Vi anvender disse kompetencer og discipliner både internt i koncernen (og dens datterselskaber) og for kunder i hele Norden.

Hos os får du ikke "blot" en standardimplementation af et ML-hyldevareprodukt. Du får ekspertudvikling inden for algoritmer - grundstenene i al ML-arbejde - og en grundig behovsafklaring, så netop dine forretningsbehov og ønsker bliver mødt og løst specifikt og målrettet.

Fleksibelt samarbejde

Dine it-projekter ledes sikkert til succes med et stærkt proces- og metodeapparat. Vi tager dig professionelt i hånden og tilpasser vores samarbejdsform til din virksomhed og jeres aktører.

Kontakt

Visma Consulting A/S

København
Gærtorvet 1-5
1799 København V

Aarhus
Mariane Thomsens Gade 2F
8000 Aarhus C
Telefon: 87 34 44 54

Send os en mail: consulting.dk@visma.com

Bliv kontaktet af os