Mobile løsninger

Effektiviser forretningen med en målrettet mobil løsning, så medarbejdere og kunder kan kommunikere og arbejde hvor som helst

Understøt forretningen i felten

Vi er specialister i at udvikle mobile værktøjer, der bruges af både kunder og medarbejdere. Vi udvikler mobile forretningsløsninger, der integrerer til eksisterende it-systemer.

Opnå kundetilfredshed og loyalitet
Sæt brugerens behov i centrum
Få mobil adgang til dit eksisterende it-system

Vores mobile løsninger sparer tid for alle parter og skaber samtidig mere værdi for forretningen.

Kontakt os

Sæt brugeren i fokus

Vi arbejder målrettet med at forstå de brugere, som skal anvende din løsning. Vi vil forstå incitamentet i at bruge løsningen, så vi kan designe den rigtigt.

Vi forholder os til, hvad brugerne tænker, hvordan de interagerer med løsningen og den kontekst de befinder sig i, når løsningen anvendes. På den måde sikrer vi høj kvalitet i brugervenlighed, grafisk udtryk og funktionalitet.

Vi har mange års erfaring med udvikling af mobile løsninger og har skabt en lang række gode resultater sammen med vores kunder.

Skab værdi med mobilitet

Vores it-arkitekter arbejder målrettet med at anvende og inddrage metoder og standarder, som medvirker til at skabe de bedste resultater.

Afhængigt at dit mobile behov inddrages domænekendskab inden for integration til eksisterende systemer, websites, portaler, intranet, ESDH-løsninger, forretningssystemer og meget mere.

Vi brænder for anvendelsen af mobile løsninger, og står klar til at afdække dine behov.

Mobile muligheder

Er du i tvivl om, hvordan du får mest ud af alt det, som mobile løsninger tilbyder?

Vi er eksperter i mobile løsninger og hjælper dig helt fra konceptudvikling til udvikling og implementering. Vi laver native apps, HTML hybrid-apps og responsive web-apps.

Vi kobler din idé med den bedst egnede teknologi.

Kontakt os

Fleksibelt samarbejde

Dine it-projekter ledes sikkert til succes med et stærkt proces- og metodeapparat. Vi tager dig professionelt i hånden og tilpasser vores samarbejdsform til din virksomhed og jeres aktører.

Kontakt

Stine Fritsdal
Salg & Marketing Direktør
consulting.dk@visma.com
31 44 92 50

Visma Consulting A/S
Gærtorvet 1-5
1799 København V

Bliv kontaktet af os