September 2016

Fagdagene 2016 skal styrke Vismas evne til at håndtere uventede situationer

Hvad gør man, hvis systemet er gået ned? Hvordan løser man konflikter med en kunde? Hvad sker der hvis Visma bliver hacket? Hvordan kan Vismas ellers sunde virksomhedsstruktur trues? Dette er spørgsmål, der tages op på Vismas interne fagkonference i den kommende uge.

Finn Uldum
Finn Uldum er til dagligt direktør for Teknologi og Viden i Visma Consulting og er hovedansvarlig for dette års Fagdage.

“I Visma Consulting er vi vant til at tage udgangspunkt i de bedste måder at gøre ting på. Derfor har vi ofte best practices eller den nye seje teknologi på dagsordenen, når vi laver faglige arrangementer. Men nogle gange går ting galt. Sådan er den virkelige verden jo også,” forklarer Finn Uldum, der er direktør for Teknologi og Viden i Visma Consulting.

Dette er grunden til, at Visma Consulting på utraditionel vis har valgt at fokusere på temaet “Når noget går galt” på Fagdagene 2016. To intensive dage skal styrke fagligheden blandt alle medarbejdere - og “det er en stor faglig styrke at kunne løse problemer,” tilføjer Finn Uldum.

Faglighed i fokus

Visma har inviteret en række eksterne oplægsholdere fra ind- og udland til at berige medarbejderne med en blanding af solid viden, debat og hands-on værktøjer, hvor fagligeheden er i fokus hele vejen igennem.

“Visma Consultings mission om at digitalisere Danmark og det forudsætter, at alle konsulenter har en høj faglighed. Vi skal være specialiserede i teknologier samtidigt med, at vi har en række brede profiler, der kan gribe mangeartede problemer, som den travle hverdag byder os,” forklarer Finn Uldum.

Den høje faglighed er ikke kun et middel til at skabe bedre og billigere it-løsninger i virksomheden. Det er ligeledes en del af virksomhedens strategi at styrke fagligheden for at sikre en høj medarbejdertilfredshed. Finn Uldum uddyber:

“Vi ønsker en virksomhed, som er attraktiv og udviklende for vores medarbejdere. Det gør vi ved konstant at højne medarbejdernes kompetencer og på den måde skabe nye opgaver til dem.”

Når verden ramler

Én af de mange oplægsholdere, der skal udfordre fagligeheden og lede op til debat er den succesfulde iværksætter, Tim Frank Andersen, der bl.a. kan skrive, it-ekspert, forfatter og foredragsholder på cv’et.

Den digitale verden er i konstant forandring, hvilket stiller nye krav til Visma Consulting, som moderne it-leverandør. Tim Frank Andersen sætter fokus på den konstante udfordring ved at fortælle om foranderlige teknologier og eksponentiel digitalisering. Oplægget “Når verden ramler” skal gøre Vismas medarbejdere klogere på de stigende krav fra brugerne om bedre brugeroplevelser og på, hvordan nye fundamentale teknologier som AI, VR, AR, taleinterfaces og chatbots skal ses som en positiv udfordring og en kilde til kontinuerlig læring.

“Når noget går galt” er ét af to temaer til Fagdagene 2016. Der sættes desuden fokus på temaet “produktudvikling”, når dygtige fagpersoner fra Vismas søsterselskab Visma e-conomic indvier de ansatte i, hvordan de produktudvikler deres succesfulde cloud regnskabsprogram.


Om Fagdagene

Fagdagene er en årlig intern fagkonference for ansatte i Visma Consulting. Det er et initiativ, som Visma startede tilbage i 2013 som del af en strategi, der skal sikre medarbejderne kvalifikationer og kompetencer til at klare sig i et stadigt mere konkurrencepræget marked.