Oktober 2017

Visma er nomineret til Global Ports Forum Awards 2018

Visma er nomineret til hele tre priser til Global Ports Forum Awards 2018 for vores løsning til digitale skibssyn og digitale skibscertifikater. Global Ports Forum Awards 2018 løber af stablen d. 22. februar 2018 i Dubai.

Global Ports Forum Awards

Global Ports Forum er en sammenslutning af havne fra hele verden, der har til formål at finde og nominere de mest værdifulde bidrag, der er gjort i den maritime industri og anerkende disse resultater.

Global Ports Forum afholder hvert år Global Ports Forum Awards, hvor priser bliver uddelt på baggrund af modtagne nomineringer. Til Global Ports Forum Awards anerkendes de vigtigste bidrag og resultater, som organisationer og fagfolk har gjort i branchen det sidste år.

Nomineret til tre priser

Visma er nomineret til ikke færre end tre priser for vores løsning til digitale skibssyn og digitale skibscertifikater - Visma Survey og eCert. Global Ports Forum har valgt at indstille Visma til følgende priser:  

 

1. Maritime Services Provider of The Year

2. Port / Terminal Software / Operating system of The Year

3. Port / Terminal Digital Innovation of The Year

 

Det prestigefyldte dommerpanel består af Global Ports kunder og Senior Port eksperter fra Global Ports Council. De har behørigt shortlisted og valgt Visma som den mest fortjenstfulde vinder i kategorien for bedste "Maritime Services Provider of the Year 2018".

Stolte og klar til at vinde

Visma håber at hive en eller flere priser med hjem fra Dubai. 

“Vi håber naturligvis, at det bliver med os som vinder af i hvert fald en enkelt af priserne. Nomineringerne viser med al mulig tydelighed, at vi med Survey and eCertificate-løsningen har et internationalt potentiale, og hele vores team kan med rette være stolte over de fine nomineringer,” udtaler Torben Ryttersgaard, administrerende direktør for Visma Consulting.

Som nomineret deltager Visma i Gala Dinner til Global Ports Forum Awards, der afholdes i Dubai den 22. februar 2018. Vinderne vil blive anerkendt og hædret foran en gruppe af havne og terminal-veteraner og fagfolk verden over.


Du kan læse mere om Global Ports Forum Awards 2018 her.