Maj 2016

Visma er EM-sponsor for kvindelandsholdet i rugby

Den 24. og 25. juni 2017 løber EM i rugby af stablen i Slovakiet, og det danske kvindelandshold vil stå klar ved kampstart i trøjer, som er sponsoreret af Visma. De danske kvinder deltager i den række der kaldes ”Conference”, og med en placering i top 2 vil truppen sikre sig en plads videre til den eftertragtede ”Trophy” turnering.

Det danske kvindelandshold i rugby

Photo: LP Photographie

Fokuseret træning inden EM 2017

Som optakt til EM har Danmark deltaget i to træningsturneringer. Den første træningsturnering blev afholdt i Tyskland tilbage i marts måned og i den forgangne weekend gik turen så til Frankrig. Her var Danmark oppe mod både Norge og Georgien, som forventes at være blandt de hårdeste konkurrenter til EM. Det danske kvindelandshold tabte begge opgør knebent, men er gået derfra med en god portion læring og gåpåmod.

Danmark er både hurtigere og stærkere, men mangler lige at sætte de afgørende tacklinger og at bevare overblikket. Det er der naturligvis fokus på frem til EM.

Begge træningsturneringer har givet det danske kvindelandshold mulighed for at se flere nye spillere an, og samtidig givet anledning til en solid kamptræning. Den 12. juni udtages de spillere fra truppen, der med Visma på brystet skal forsvare de danske farver ved EM 2017.

Fælles holdånd og vindermentalitet

Det danske kvindelandshold glæder sig til EM 2017 og stemningen er rigtig god på holdet og blandt spillerne i truppen. Det sammenhold og den passion, som kvinderne udviser, anses for at være en vigtig del af at kunne præstere optimalt på holdet. Samtidig er holdånden altafgørende for, at kvinderne kan opretholde vindermentaliteten – selv når der opstår lidt udfordringer undervejs.

Har du lyst til at følge landsholdet?

Hvis du har lyst til at følge med, når det danske kvindelandshold løber på banen i sponsortrøjer fra Visma, så kan EM turneringen streames direkte på rugbyeurope.tv. Derudover bliver holdet også fulgt tæt på deres sociale platforme: Facebook, Instagram, Twitter og Snapchat (Brugernavn: RUGBYdk).