Vi anvender cookies til at indsamle information om din aktivitet på vores hjemmeside. Kombineret med data, du har oplyst os, skaber vi en profil, så vi kan vise dig indhold, der er tilpasset dine interesser. Når du accepterer, giver du os lov til at indsamle og behandle dine persondata som beskrevet her.

Offentlig digitalisering 2015

Dansk IT inviterer til konferencen "Offentlig digitalisering - på vej mod D-dag". På to konferencedage samles det offentlige Danmark for at tale om digitalisering. 

Igen i år er vi i Visma medarrangør af Offentlig digitalisering - vi glæder os til nogle spændende og indholdsrige dage i Musikhuset i Århus den 24. og 25. marts 2015. Kom forbi vores stand og få en snak og se, hvordan vi digitaliserer det offentlige Danmark.

Vi står på stand nummer 14. 

I forbindelse med konferencen afholder vi et gå-hjem-møde sammen med Dansk It den 25. februar fra kl. 15:30-17, det handler om, hvordan man som offentlig myndighed kan få Big Data ind i digitaliseringsstrategien. Læs mere om gå-hjem-mødet og tilmeld dig

Rasmus Ranmar der er manager for vores Information Management afdeling har også skrevet denne artikel på Dansk It's site - "Spar millioner på sagsomkostningerne med datadrevet beslutningsunderstøttelse"

Vi glæder os til at se dig!

Tilmeld dig Offentlig digitalisering