Offentlig sektor

Visma er en af Danmarks førende it-leverandører af forretningskritiske løsninger til statslige myndigheder og kommuner

Domænekendskab

Du får en langvarig samarbejdsrelation, der leverer værdi gennem modne processer, høje kvalitetskrav og dybt domænekendskab.

Vores domænekendskab er oparbejdet gennem langvarige kunderelationer og aktiv deltagelse i fællesoffentlige initiativer, såsom standardisering. Vi har desuden udført talrige arkitekturrådgivningsprojekter for statslige myndigheder.

Vi kender behovet

Der er altid fokus på at begrænse kostbart manuelt arbejde og højne produktiviteten.

I det offentlige er krav som selvbetjening og digitalisering en del af hverdagen, og der er specifikt fokus på, hvordan arbejdsgange kan effektiviseres gennem bedre workflow. Samtidig er det vigtigt, at serviceniveauet og produktkvaliteten ikke falder på grund af iveren efter at minimere den personlige indblanding.

Integration til offentlige systemer

Hos os får I ikke bare hjælp til at integrere jeres interne it-systemer med hinanden. Vi hjælper også med at integrere til de fællesoffentlige systemer, som for eksempel NemID og Dokumentboks, og til fællesoffentlige standarder, som OIOXML.

Med gennemtænkte integrationsløsninger slipper I for at taste og opbevare data, der allerede ligger i et eller flere systemer. Vi hjælper jer med at genbruge data, der ligger både internt og eksternt. Vi kender eIndkomst-registret, CVR og CPR og er erfarne i at integrere til dem.

Automatiserede arbejdsgange

Du kan automatisere i alle de led, hvor menneskelig indblanding ikke er strengt nødvendig. Vi sørger for at opstille automatiseringsregler, som du let kan ændre, når lovgivningen endnu engang stiller nye krav til jeres it-løsninger.

Automatisering er det oplagte valg, når du ønsker færre manuelle arbejdsgange og bedre workflow. Vi øger produktiviteten og forbedrer kundeoplevelsen ved at digitalisere processer.

Vi bygger systemer, der afvikler forretningskritiske processer ved hjælp af formularer, data, rapporter og automatiserede arbejdsgange.

Digital selvbetjening

Brugervenlige selvbetjeningsløsninger sikrer, at borgeres og virksomheders kontakt med jer som myndighed understøtter en effektiv sagsbehandling.

Jo flere data, borger eller virksomhed selv kan indtaste, og jo mere sikre I er på kvaliteten i de indtastede data, jo færre ressourcer skal I bruge på det.

Læs mere om selvbetjeningsløsninger

Lønbehandling

Vi tilbyder lønbehandling for kommuner, regioner og stat samt virksomheder med offentlige overenskomster. Vores konsulenter har indgående erfaring med offentlige lønsystemer, kommunale lønninger, overenskomster, lovgivning, tjenestemandspensioner samt personaleadministration i øvrigt.

Med stor erfaring og ekspertise i offentlig løn, har vi desuden et godt udgangspunkt for effektivisering af administrative arbejdsgange

Læs mere om lønbehandling

Udvalgte referencer

SKI-rammeaftale

Vi leverer it-projekter på SKI 2.18 rammeaftalen og konsulenter på timebasis med SKI 2.17.

Det betyder, at du som offentlig virksomhed kan komme hurtigt i gang til en fair pris, og du sparer en masse kræfter på en tung udbudsproces.

Kontakt

Stine Fritsdal
Salg & Marketing Direktør
consulting.dk@visma.com
31 44 92 50

Visma Consulting A/S
Gærtorvet 1-5
1799 København V

Bliv kontaktet af os