Offentlig sektor

Visma er en af Danmarks førende it-leverandører af forretningskritiske løsninger til statslige myndigheder

Domænekendskab

Visma satser på langvarige samarbejdsrelationer med vores kunder. Vi leverer værdi gennem modne processer, høje kvalitetskrav, samt omfattende domænekendskab.

Domænekendskabet er oparbejdet gennem langvarige kunderelationer og aktiv deltagelse i fællesoffentlige initiativer, såsom standardisering samt talrige arkitekturrådgivningsprojekter for statslige myndigheder.

Vi kender behovet

Der er stadig stor fokus på at begrænse det manuelle arbejde og højne produktiviteten, både i det offentlige og i det private. I det offentlige er krav som selvbetjening og digitalisering en del af hverdagen, og der er specifikt fokus på, hvordan arbejdsgange kan effektiviseres gennem et bedre workflow. Samtidig er det vigtigt, at serviceniveauet og produktkvaliteten ikke falder på grund af iveren efter at minimere den personlige indblanding.

Integration til offentlige systemer

Hos os får I ikke bare hjælp til at integrere jeres interne it-systemer med hinanden, men også til at integrere til de fællesoffentlige systemer, som for eksempel NemID og Dokumentboks, og til fællesoffentlige standarder, som for eksempel OIOXML.

Med gennemtænkte integrationsløsninger slipper I for at taste og opbevare data, der allerede ligger i et eller flere systemer. Vi hjælper jer med at genbruge data, der ligger både internt og eksternt og laver for eksempel integrationer til eIndkomst-registret, CVR-registeret og CPR-registeret.

Business Process Management

Vi hjælper jer med at automatisere i alle de led, hvor menneskelig indblanding fra eksempelvis sagsbehandler eller borger ikke er strengt nødvendig, og vi sørger for at opstille automatiseringsregler, som I let kan ændre, når lovgivningen endnu engang stiller nye krav til jeres it-løsninger.

Automatisering er det oplagte valg, hvis I ønsker færre manuelle arbejdsgange og et bedre workflow. Vi øger produktiviteten og forbedrer kundeoplevelsen ved at "sætte strøm" til alle de processer, hvor det kan lade sig gøre.

Visma tilbyder automatiseringer af dine forretningsprocesser, Business Process Management (BPM) med afsæt i K2. Vi bygger BPM-systemer der kan afvikle forretningskritiske processer ved hjælp af, formularer, Workflow, data og rapporter.

Læs mere om vores workflow-løsninger

Digital selvbetjening

Brugervenlige selvbetjeningsløsninger sikrer, at borgeres og virksomheders kontakt med jer som myndighed understøtter en effektiv sagsbehandling.

Jo flere data, borger eller virksomhed selv kan indtaste, og jo mere sikre I er på kvaliteten i de indtastede data, jo færre ressourcer skal I bruge på det.

Læs mere om vores selvbetjeningsløsninger

Lønbehandling offentlige virksomheder

Vi tilbyder lønbehandling for kommuner, regioner og stat samt virksomheder med offentlige overenskomster. Vores konsulenter har indgående erfaring med offentlige lønsystemer, kommunale lønninger, overenskomster, lovgivning, tjenestemandspensioner samt personaleadministration i øvrigt.

Med ekspertise i offentlig løn, har vi desuden et godt udgangspunkt for, og stor erfaring med, effektivisering af administrative arbejdsgange.

Læs mere om dine muligheder

Udvalgte referencer

                                        

Allan Lundgaard Hamilton
Salgsdirektør
allan.lundgaard.hamilton@visma.com
23 37 36 57

Visma Consulting
Vi har samlet udvikling af unikke it-løsninger i divisionen Visma Consulting A/S.
Læs mere om divisionen i Lyngby

Vi digitaliserer Danmark