Vi anvender cookies til at indsamle information om din aktivitet på vores hjemmeside. Kombineret med data, du har oplyst os, skaber vi en profil, så vi kan vise dig indhold, der er tilpasset dine interesser. Når du accepterer, giver du os lov til at indsamle og behandle dine persondata som beskrevet her.

Integration til PensionsInfo

Visma har udviklet løsninger for PenSam og Skandia, som integrerer deres systemer op mod PensionsInfo. Løsningerne indsamler og validerer data fra de bagvedliggende systemer. Disse data mappes op mod PensionsInfos datamodel.

Vi har også udviklet skærmbilleder, der er integreret i rådgivernes løsninger, så de kan se samme data, som kunderne kan på PensionsInfo.

.

PensionsInfo

Det er ikke altid nemt at danne sig et overblik over sin pension. Især ikke hvis man har pension hos flere forskellige pensionsselskaber. Derfor er alle danske pensionskasser, livforsikringsselskaber, pengeinstitutter og en række offentlige myndigheder gået sammen om hjemmesiden PensionsInfo, der tilbyder et samlet pensionsoverblik.

På PensionsInfo kan den enkelte pensionskunde få en oversigt over sine forskellige pensionsforhold og udskrive eller gemme en rapport med oplysningerne. Det betyder, at man når som helst kan få en oversigt over, hvordan ens pension vil se ud, når man går på pension eller efterløn. Derudover kan man se, hvordan man er stillet, hvis man skulle miste sin arbejdsevne, blive alvorligt syg eller komme til skade ved en ulykke.

Oversigten på PensionsInfo bliver endvidere understøttet grafisk, hvilket gør det endnu mere overskueligt. Det er også muligt at hente en samlet rapport, som man kan udskrive og gemme.

Liv og pension

Vi har samlet kompetencer inden for liv og pensionsbranchen i divisionen Visma Consulting A/S. Vi kender de særlige krav og behov, der gør sig gældende i jeres branche, og vi sørger for, at jeres it-systemer til hver en tid lever op til lovkrav og almindelig udvikling på området.

Ved at trække på vores kompetencer i stedet for at have dem internt i organisationen, har I altid adgang til den nyeste og mest specialiserede viden på området. Blandt vores kunder er PenSam, SkandiaUnipension, PFA, MercerAon og Willis.

Kontakt os og hør, hvordan I får fleksibel og professionel rådgivning og hjælp til jeres it-projekter.

Jesper Drustrup
Direktør
jesper.drustrup@visma.com
Telefon: 25 24 21 00