IT-projekter

Få et tilbud på en fast opgave eller indgå et agilt samarbejde

Vi er med hele vejen

Som digital totalleverandør, har vi styr på alle faser i dit projekt. Fra tidlig rådgivning og konceptudvikling til den praktiske udvikling. Vi fortsætter som regel samarbejdet med drift og vedligehold.

Vi kender forskel på teori og praksis, og har en pragmatisk tilgang baseret på erfaring.

Sammenhæng i rådgivning og udvikling
Sikkerhed for leverance
Styr på tid og kvalitet

Kontakt os

Hvilken type projekt skal vi køre?

Det er vigtigt for vores fælles succes, at vi vælger den rigtige samarbejdsform. Vi starter med at afklare din organisations evne til at håndtere it-projekter. Hvad er I gode til, og hvor har I brug for bistand?

Generelt anbefaler vi en eksplorativ (agil) udviklingsmodel til komplekse projekter med usikkerheder. Til enkle eller meget veldefinerede kan man overveje en fastlagt leverance til en fast pris.

Agilt samarbejde

Man kan blive klogere undervejs i komplekse projekter. Et agilt samarbejde giver mulighed for at tilpasse projektets egenskaber løbende. Det kræver en god dialog og aktiv deltagelse fra dig som kunde. Man ved ikke altid hvor man ender i et agilt forløb, men man får som regel mere for pengene.

Agilt samarbejde identificerer risici i god tid og justerer projektet efter dem.

Fastprisprojekt

Vi giver gerne en fast pris på et it-projekt. Det giver dig økonomisk sikkerhed, og du ved præcis hvad du får.

Vi starter gerne i rådgivningsfasen, så vi kan hjælpe med at udarbejde en detaljeret kravspecifikation. Hvis du allerede har en sådan, kan vi give dig et tilbud.

Fastprisprojekter er gode, når man er sikker på, hvad man har brug for.

Den store værktøjskasse

Dit it-projekt kan løses med mange forskellige projekt-, metode- og udviklingsværktøjer. Vi betjener os af dem alle, og analyserer grundigt hvilke, der egner sig bedst til netop dit projekt.

Vi indgår et tæt samarbejde, helst med et team hos jer. Opgaver løses ofte med en tilpasning eller overbygning på en standardplatform, men andre gange bygger vi specialløsninger helt fra bunden.

Kontakt os

Projekt-turn-arounds

Vores erfaring og alsidighed gør os i stand til at redde kuldsejlede projekter. Lad os indlede en dialog, hvis du har et komplekst it-projekt med den forkerte kurs eller som allerede er stødt på grund. Jo tidligere du får rettet det op, des bedre.

Kontakt os


SKI-rammeaftale

Vi leverer it-projekter på SKI 2.18 rammeaftalen. Det betyder, at du som offentlig virksomhed kan komme hurtigt i gang til en fair pris, og du sparer en masse kræfter på en tung udbudsproces.

Kontakt

Stine Fritsdal
Salg & Marketing Direktør
consulting.dk@visma.com
31 44 92 50

Visma Consulting A/S
Gærtorvet 1-5
1799 København V

Bliv kontaktet af os