DEAS

Vi har hjulpet DEAS med at udvikle portalen findbolig.nu, der blandt andet giver mulighed for at skrive sig på venteliste til lejeboliger.

Videreudvikling af løsninger

DEAS er et af Danmarks største ejendomsadministrationsselskaber, og administrerer blandt andet udlejning af boliger for en række store pensionsselskaber.

DEAS fik løbende flere ønsker til brugervenlighed, funktionalitet og bedre integration med andre systemer. Visma har i den forbindelse hjulpet med at videreudvikle løsningen og løfte den op på en ny teknologisk platform.

  • Udvidede muligheder for selvbetjening og mindre manuel indtastning
  • Gennemsigtighed for den boligsøgende, der kan finde alle relevante oplysninger om boligen og opleve findbolig.nu som en seriøs boligportal
  • Integration med interne og eksterne systemer, der sikrer enklere kommunikation med udlejere og boligsøgende, færre manuelle arbejdsgange og hurtigere genudlejning af ledige boliger
  • Integration med Google Maps, Nets og sms-tjenester

Portalen signalerer seriøsitet

”Det er ekstremt vigtigt for os, at portalen fremstår seriøs over for de boligsøgende. Der må ikke være nogen tvivl om, hvad en bolig koster, hvem der udlejer den eller hvilke betingelser der ellers gælder for boligen. Visma har sørget for, at alle boliger annonceres efter en foruddefineret skabelon, så alle relevante oplysninger er tilgængelige for den boligsøgende.

Hvis en bolig udlejes, bliver den automatisk taget af nettet med det samme, så den boligsøgende får et reelt billede af, hvor mange boliger, der er til rådighed. Samtidig har vi med den nye løsning fået mulighed for at vise plantegning over boligerne, og via integration til Google Maps kan man også let se, hvor den pågældende bolig ligger henne."

Dorte Hovgård Hansen
udviklingschef, DEAS.

Kontakt

Visma Consulting A/S

København
Gærtorvet 1-5
1799 København V

Aarhus
Mariane Thomsens Gade 2F
8000 Aarhus C
Telefon: 87 34 44 54

Send os en mail: consulting.dk@visma.com

Bliv kontaktet af os