BI-løsning

SDFE

Visma skaber ny viden med offentlig data i samarbejde med SDFE.

Udvikling af et digital fundament

SDFE (Styrelsen for Dataforsyning og Effektivisering) er en del af Klima, Energi- og Forskningsministeriet og forsyner den offentlige og private sektor med højkvalitetsdata. Projektet mellem Visma og SDFE er rettet mod interne beslutninger i SDFE. SDFE træffer de strategiske beslutninger, og kan derefter opfylde deres kunders behov og gøre samfundet mere datadrevet.

SDFE vil i 2020 skabe et digital fundament, så den offentlige og private sektor kan bruge kortforsyningensdata. Kortforsyningen er SDFE’s distributionskanal, hvor offentlig og private virksomheder har adgang til landsdækkende, aktuel og opdateret data til at skabe økonomisk vækst i samfundet samt de bedste løsninger for borgerne.

Hos SDFE handler det om at gøre det nemt for offentlige og private virksomheder at hente og kombinere den data, de skal bruge til deres projekter. SDFE skaber værdi i samfundet ved at stille data til rådighed for alle.

Et stærkt samarbejde

Visma skal hjælpe SDFE med at skabe værdi for virksomheder og borgere ved tilgængelighed af fri data. Visma bearbejder SDFE’s nuværende data således, at SDFE kan kortlægge potentialet for deres kortforsyningsløsning. SDFE vil fremover have indsigt i, hvem der bruger hvilke løsninger, og hvor de skal lægge ressourcerne.

Visma har arbejdet med BI (Business Intelligence) til at præsentere dataen og udarbejde dashboards, der er overskuelige, nemme at tilgå og hvor sikkerheden er i top. SDFE oplever nu en enkelt kontaktflade og sikker projektstyring. Projektet trækker på eksperter fra flere Visma-enheder, blandt andet BI-specialister fra BI-konsulenthuset Kapacity.

“Agiliteten i vores samarbejde er noget, vi værdsætter højt. Vi er glade for, at Visma altid er fleksible og hurtige kan tilpasse sig. Deres kompetencer spænder ligeledes så bredt, at de altid har kompetencerne på hylden - også hvis vi får nye ideer.”

Brian Arreborg Hansen
Kontorchef hos SDFE

Kontakt

Visma Consulting A/S
Gærtorvet 1-5
1799 København V
consulting.dk@visma.com

Bliv kontaktet af os