Pension Broker hos Willis

Pension Broker fungerer som centralt integrationspunkt op mod alle pensionsselskaber

Branchespecifik løsning

For at minimere nogle af de mange papirbaserede arbejdsgange, der traditionelt eksisterer mellem pensionsrådgiver og pensionsselskaber, havde Willis fået udviklet en integrationsløsning til automatisk dataudveksling.

Løsningen var imidlertid udviklet specifikt mod ét af de i alt syv kommercielle pensionsselskaber, og Willis ønskede ikke syv forskellige løsninger for at kunne automatisere processerne med samtlige selskaber.

I stedet har de fået Pension Broker, der fungerer som centralt integrationspunkt. Løsningen er udviklet af Visma i samarbejde med Willis og øvrige aktører i liv- og pensionsbranchen.

  • Willis har fået et centralt integrationspunkt op mod alle syv kommercielle pensionsselskaber
  • Rådgiverne skal ikke slæbe printere med sig
  • Kunderne føler sig mere professionelt behandlet
  • Ingen genindtastningsfejl og færre procesfejl mindsker antallet af skadeserstatninger
  • Integration mod relevante registre og tjenester

Glade kunder - glade rådgivere

”Så snart vores rådgivere begyndte at bruge løsningen fuldt ud og smed printerne væk, fik de meget positive tilkendegivelser fra vores kunder. Kunderne var især imponerede over, at de fik en kopi af den underskrevne begæring i deres mail-boks straks efter mødet.

Det var selvfølgelig fedt for rådgiverne at mærke, vi havde en proces og en teknologi, der gav kunderne en positiv oplevelse. Og måske bedst af alt, så har vi med Pension Broker fået en platform, der kan danne basis for uanede mængder af produktivitet.”

Casper Wakefield
COO hos Willis

Stabil platform med uanede muligheder

”Pension Broker er en solid og stabil platform med uanede muligheder,” fortsætter Casper Wakefield. ”Den kan facilitere al den integration, vi overhovedet kan forestille os at få brug for, både op mod pensionsselskaberne, CVR-registret, Pensionsinfo og andre myndigheder og instanser. Sammen med repræsentanter fra de andre rådgivere og selskaber, der bruger Pension Broker, er vi løbende med til at påvirke, hvad løsningen skal kunne fremover. Vi har erkendt, at vi ikke skal modarbejde hinanden på det her punkt, for det er ikke hér, vi skal differentiere os fra hinanden, og det har faktisk været en meget sund øvelse at lære hinanden bedre at kende.”

Læs mere om Pension Broker

Kontakt

Thomas Ahlburg.jpgThomas Ahlburg
Senior Sales Executive
thomas.ahlburg@visma.com