Din fremtid starter i Visma

Som en af Europas største softwareselskaber vil du blive en del af en succesfuld virksomhed i vækst, hvor du vil udvikle dig sammen med forretningen og få unikke muligheder for at forfølge lige netop den karrierevej, du ønsker. Som en del af Visma får du også adgang til mere end 200 forskellige virksomheder på tværs af Norden og Europa, der alle har noget forskelligt at byde på. Ens for os alle er, at vi elsker teknologi, og at vi bruger det som midlet til at forenkle processer og skabe vækst og velfærd i det samfund, vi alle er en del af.

 

Se alle vores ledige stillinger her -->

Vores programmer

Vi søger altid dygtige unge talenter og har flere programmer målrettet nyuddannede:


64_destination.svg
Management Graduate

Få en solid start på din nordiske lederkarriere lige efter studiet. Løs reelle udfordringer i et spændende og dynamisk miljø.

Læs mere her

64_destination.svg
IT-graduate      

Kickstart din karriere som it-konsulent direkte efter dit studie. Vi støtter dig, mens du får værdifuld erfaring på dit CV fra første dag.

Læs mere her

64_destination.svg
Tech Talent program

Vil du have fleksibilitet til at innovere og udfordre nuværende it-løsninger? Så er Vismas Tech Talent-program den perfekte start på din karriere hos Europas førende Softwareleverandør.

Læs mere her

64_destination.svg
Management Graduate

Få en solid start på din nordiske lederkarriere lige efter studiet. Løs reelle udfordringer i et spændende og dynamisk miljø.

Læs mere her

Fordelene som ung i Visma

 

Fælles studenternetværk på tværs af vores danske selskaber
Internationale muligheder i andre Visma-selskaber
Mulighed for mentor- og talentprogrammer
Fitnessrum, fredagsbarer, fester og faglige arrangementer

 

 

Ansøgningsprocessen

Ansøgningsprocessen hos os kan variere, alt efter hvilket Visma-selskab, som du søger job hos. Vi vil som udgangspunkt altid gerne se dit CV og dine karakterer samt eventuelt en motiverende ansøgning, der fortæller mere om dig og din motivation for en karriere hos Visma. Ofte vil tests og eventuelt en case også indgå som en del af rekrutteringsprocessen.

Lidt mere om os

Mød unge i Visma

Læs mere om (arbejds)livet i Visma

Diversitet skaber en dynamisk arbejdsplads

Kvinder i it skaber diversitet, vækst, bedre samarbejde og et dynamisk arbejdsmiljø. Selvom vi langt fra er i mål med fuld diversitet i it-branchen, så arbejder vi på det, og det er første skridt på vejen. I Visma Consulting er diversitet og inklusion højt på dagsordenen, og vi er godt i gang med at tiltrække […]

Læs artikel

Følg os!