Din fremtid starter i Visma

 

Er du ambitiøs, målrettet og nysgerrig af natur? Kunne du tænke dig en karriere inden for IT og cloud software? Så er Visma en virksomhed fyldt med muligheder. Som ansat i Visma bliver du en del af et levende miljø, hvor du får plads til at udvikle dig både personligt og fagligt. Vi bevæger os hurtigt. Vores beslutningsprocesser er korte. Og som en del af Visma-holdet, får du ansvar og mulighed for at skabe innovative løsninger fra dag ét.

Vi er altid på udkig efter nye talenter - både studerende, nyuddannede og erfarne professionelle. Vil du være en del af ambitionen? Så tag et kig på de ledige stillinger og graduate programmer, vi tilbyder i hele Danmark.

 

Se ledige stillinger

Som ansat i Visma får du

Plads til faglig fordybelse i Visma

Plads til faglig fordybelse
og højt til loftet

 

Sociale arrangementer i Visma

Mange sociale og
sjove arrangementer

 

Fokus på udvikling i Visma

Fokus på engagement
og udvikling

 

Fedt arbejdsmiljø i Visma

Fedt arbejdsmiljø
og alsidige omgivelser

 

Tid til samvær i Visma

Tid til at dyrke 
sammenholdet

Lækker mad i Visma

Lækker kantinemad
med gode kollegaer

 

Mød 4 medarbejdere i Visma

Signe Bøtker-Pedersen

Product Manager i Visma Enterprise

"Jeg synes, det er spændende at arbejde i Visma, fordi det er en virksomhed i konstant forandring. Ikke en dag er den samme og jeg får hele tiden nye udfordringer."

"Jeg har indflydelse og været inkluderet i løsningen af komplekse problemstillinger lige fra dag 1. Det har givet mig stor mulighed for at udvikle mig - både fagligt og personligt. Et ekstra plus er de virkelig søde kollegaer, som altid er villige til at hjælpe."

Toni Petrina

Full stack-udvikler i Visma E-conomic

"Jeg er en full stack-udvikler, der oprindeligt kommer fra Kroatien men i øjeblikket arbejder for Visma e-conomic."

"Både mit team og virksomheden er fyldt med fantastiske mennesker, som gør, at hverdagen på arbejdet føles mere sjov og mindre som arbejde. Der er mange muligheder for at bruge min ekspertise til udfordrende opgaver, som også lader mig lære mere i mens jeg arbejder. Atmosfæren er afslappet, og der er en masse events både i og omkring virksomheden. Der sker altid noget."

Klaus Mogensen

Seniorudvikler i Visma Consulting

"Her er en god atmosfære og et meget fladt hierarki. Man kan altid komme til orde. Derudover er der meget få grænser for, hvor meget forskelligt man kan deltage i og uddanne sig indenfor, hvis man selv vil investere lidt tid i det."

"Jeg får lov at deltage i alle dele af de større og mindre projekter, jeg er på. Jeg er inde over kundekommunikation, estimering, teknisk design, nyudvikling og applikation management."

Maise Berggreen

Marketing Automation Specialist i Visma E-conomic

"Hos Visma e-conomic er der altid spændende arrangementer, både fagligt og socialt, som er med til at give en stor samhørighedsfølelse på tværs af virksomheden."

"Udover at jeg får lov til at arbejde med at skabe gode brugeroplevelser for vores kunder, indebærer min hverdag altid et godt grin med de bedste kollegaer, at jeg bliver hørt, når jeg har noget på sinde, og at der altid er en kollega at sparre med inden for rækkevidde."

Studerende eller nyuddannet?

Start din karriere i Visma

IT-graduate      

Kickstart din karriere som it-konsulent direkte efter dit studie. Vi støtter dig, mens du får værdifuld erfaring på dit CV fra første dag.

Læs mere her

Management Graduate

Få en solid start på din nordiske lederkarriere lige efter studiet. Løs reelle udfordringer i et spændende og dynamisk miljø.

Læs mere her

Summer Internship

Få en forsmag på livet som Management Graduate i Visma-koncernen med et sommerjob som projektleder.

læs mere her

Tech Talent-program

Er du interesseret i en karriere som softwareudvikler, hvor du kan påvirke millioner af brugere rundt omkring hele Europa? Vil du have fleksibilitet til at innovere og udfordre nuværende it-løsninger? Så er Vismas Tech Talent-program den perfekte start på din karriere hos Europas førende Software-as-a-Service provider.

Læs mere her

Mød os på de sociale medier

LinkedIn

LinkedIn

Facebook

Facebook

Instagram

Instagram

Visma Bloggen

Visma Bloggen