Karriere inden for løn

Hos Visma varetager vi det komplette lønbogholderi for en lang række private og offentlige virksomheder. Dermed varetager vi lønadministrationen for kunder med alt fra én til flere tusinde medarbejdere.

Vi løser alle opgaver; fra modtagelse af fast løninput, registrering af variabelt input og beregning af selve lønregnskabet til overførsel af NETS filer og ansøgning om refusioner. Endvidere hjælper vores Servicedesk med at besvare alle de spørgsmål, som vores kunders medarbejdere måtte have til deres lønseddel.

Vedvarende udvikling

Vores Løn-IT team er specialiserede i at udvikle, teste, implementere og supportere i vores lønsystemer. Hos HR Flexible Services, vores HR-afdeling for kunder, kan vi hjælpe med alle former for HR-relateret support. Fra opsætning af HR og rekrutteringssystemer, udarbejdelse af personalehåndbøger og kontrakter, til rådgivning om ansættelsesvilkår.

Vores brede kundeportefølje betyder, at vores konsulenter kommer i berøring med mange forskelligartede problematikker og udfordringer og derigennem konstant udvikler sig.

Trainee

Som trainee i Visma indgår du i et to-årigt uddannelsesforløb i forskellige afdelinger. Du kommer til at bogføre, opstille regnskaber, udarbejde løn, arbejde i flere forskellige it-systemer

Job som trainee

Trainee visma

Juniorkonsulent

Du har den daglige direkte kontakt til kunderne i din portefølje og deltager i alt fra udarbejdelse af lønnen til kundemøder. Din hverdag indeholder en stor grad af variation, der konstant giver dig nye spændende opgaver og kompetencer.

Job som juniorkonsulent

Erfaren konsulent

Du er lidt mere udadvendt end den normale løn-specialist og har lyst til at gøre en forskel for dine kunder. Din faglige ballast giver dig en god basis for at yde en ekstraordinær service for kunderne.

Job som erfaren konsulent

Seniorkonsulent

Du er udadvendt og sætter pris på en hverdag med uforudsigelige og spændende opgaver, der også kan indeholde fagligt ansvar for dine kollegaer, samt eventuelt personaleledelse.

Job som seniorkonsulent

Motiverende arbejdsmiljø

Vi har et energisk og uformelt arbejdsmiljø, hvor både teamånd og individualisme er nøgleord. Visma er kendetegnet ved en flad organisation, og som vores nye kollega vil du derfor opleve en stor fleksibilitet og omstillingsevne.

Mere om arbejdsmiljøet