Lønkonsulenter søges

Søg jobbet

Velkommen i teamet

Vi er mere end 100 dygtige og servicemindede konsulenter i Danmark, som er fokuserede på lønadministration, hr og juridisk rådgivning, samt vores egne løn-, hr- og rekrutteringssystemer.

Vi deler viden, sparrer med hinanden, hjælpes ad og griner sammen. Vores faglige stolthed er i top og vi sætter en ære i at levere rigtig løn til tiden.

Vi har en høj medarbejder- og kundetilfredshed – og begge dele er med til at sikre vores fortsatte vækst og succes. Vores kerneværdier er teamånd, kompetence, innovation, respekt og pålidelighed - og du vil opleve, at vi efterlever disse værdier i dagligdagen, både over for kollegaer og kunder.

Vi glæder os til at byde dig velkommen i vores team!

Visma søger

Vi søger flere dygtige lønkonsulenter på fuldtid, som kan løse alle opgaver i lønbogholderiet. Vi har en stor kundeportefølje og du får derigennem et stort netværk og indsigt i mange virksomheder og deres processer. Vores kunder er en lang række spændende danske og internationale private virksomheder, samt kommuner og offentlige instanser.

Vores kollegaer i Rumænien hjælper os med udvalgte opgaver, så din rolle som lønkonsulent indeholder både koordinering, kvalitetssikring, hands-on lønadministration og direkte kontakt til dine egne kunder.

Lidt om jobbet

Vi tilbyder

Hos os får du mulighed for at samarbejde med de dygtigste kollegaer. Vi har back-up på alle funktioner, hvilket giver en høj grad af fleksibilitet i tilrettelæggelsen af det daglige arbejde. 

En udfordrende hverdag, hvor din faglighed hele tiden udvikles, selvstændig varetagelse af egne ansvarsområder og konstant udvikling af forretningen, dét er vores DNA. Vi tilbyder derudover en attraktiv lønpakke med pension, sundhedsforsikring, og en lang række benefits. 

Spørg gerne

Du er velkommen til at kontakte HR på 70 27 31 30, hvis du har spørgsmål til stillingen. Upload cv og ansøgning via vores jobportal. Stillingerne ønskes besat snarest og der indkaldes løbende til samtale.