Start din karriere som trainee

Du er ved at færdiggøre – eller har færdiggjort - en uddannelse med erhvervsøkonomisk vinkel. Måske er du nået videre og har også færdiggjort HA, CMA eller er i gang med en HD? I hvert fald har du ambitioner og lyst til at lære mere, mens dine ansvarsområder vokser. Du trives med udfordringer, teamwork og vil gerne gøre en forskel.

Læs mere om Visma Talent Challenge her

Aktiviteter og ansvar

Som trainee i Visma indgår du i et to-årigt uddannelsesforløb, hvor du skal være i to forskellige afdelinger. Du kommer til at bogføre, opstille regnskaber, udarbejde løn, arbejde i flere forskellige it systemer, have kontakt til din egen kundeportefølje, deltage aktivt i vores Vism@bility – det interne uddannelsesforløb, deltage i sociale aktiviteter, arrangere julefrokosten, og meget mere.

Karrieremuligheder

Vores erklærede mål med at uddanne trainees er, at sikre et konstant flow af høje kompetencer og engagement til Visma. På den måde kan vi fortsat udvikle virksomheden og vokse med en sund økonomi. Derfor ønsker vi at fastansætte flest mulige trainees efter afsluttede uddannelsesforløb. Du kan enten gå specialist- eller ledervejen.

Kontakt HR

hr@visma.com
70 27 31 30