Karriere inden for økonomi

Hos Visma udarbejder og opstiller vi mange regnskaber. Vi holder styr på alt vedrørende regnskabet – lige fra det daglige bogholderi til årsregnskaber og kontakt til revisorer og offentlige myndigheder.

.

Branchekendskab og faglig dybde

Vi assisterer både danske og internationale virksomheder samt den offentlige sektor. Nogle virksomheder har outsourcet hele bogholderiet til os permanent, andre virksomheder kun dele af bogholderiet – og eventuelt kun for en periode. Vi løser opgaverne fra vores egne kontorer eller indgår i kundens organisation på kundens adresse. Vores brede kundeportefølje betyder, at vores konsulenter får kendskab og kompetencer inden for mange forskellige brancher og systemer.

Vi har altid som mål at effektivisere processer og automatisere arbejdsgange. Derfor deler vi gerne ud af vores kompetencer og hjælper vores kunder til en mere effektiv hverdag.

Trainee

Som trainee i Visma indgår du i et to-årigt uddannelsesforløb i forskellige afdelinger. Du kommer til at bogføre, opstille regnskaber, udarbejde løn, arbejde i flere forskellige it-systemer

Job som trainee

Studerende

Studerende

Juniorkonsulent

Du har den daglige direkte kontakt til kunderne i din portefølje og deltager i alt fra udarbejdelse af lønnen til kundemøder. Din hverdag indeholder en stor grad af variation, der konstant giver dig nye spændende opgaver og kompetencer.

Job som juniorkonsulent

Erfaren konsulent

Du har flere års erfaring med bogholderi og regnskab – så din faglige ballast er helt på plads. Du trives med afveksling i de daglige opgaver og har lyst til en udadvendt stilling med masser af kundekontakt og mange kollegaer.

Job som erfaren konsulent

Erfaren konsulent

Senior konsulent

Seniorkonsulent

Fagligt er du på regnskabschef eller controllerniveau. Enten har du i flere år arbejdet professionelt på dette niveau eller også har du måske revisionsbaggrund. Du er udadvendt og sætter pris på en hverdag, hvor ikke to dage er ens.

Job som seniorkonsulent

Motiverende arbejdsmiljø

Vi har et energisk og uformelt arbejdsmiljø, hvor både teamånd og individualisme er nøgleord. Visma er kendetegnet ved en flad organisation, og som vores nye kollega vil du derfor opleve en stor fleksibilitet og omstillingsevne.

Mere om arbejdsmiljøet