Seniorkonsulent inden for økonomi

Fagligt er du på regnskabschef eller controllerniveau. Enten har du i flere år arbejdet professionelt på dette niveau eller også har du måske revisionsbaggrund. Du er udadvendt og sætter pris på en uforudsigelig hverdag hvor ikke to dage er ens. Du har ambitioner om personaleledelse og ønsker at tage ansvar for både kunder og dit team. Det er vigtigt du er god til at dele ud af din viden og ønsker at udvikle dig sammen med dit team.

.

Dit arbejde

Vi lægger stor vægt på at vores seniorkonsulenter og ledere er fagligt kompetente. Du skal som leder, kunne sparre med dine medarbejdere eller dit team om enhver problematik, de måtte arbejde med. Derfor vil din dagligdag både bestå af hands on opgaver overfor dine egne kunder samt eventuelt dine medarbejderes eller kollegaers kunder.

Karrieremuligheder

Når du har de faglige kompetencer til både at varetage ansvaret for kunderne knyttet til dit team, samt ansvaret for de daglige leverancer til kunderne, har du mulighed for, i næste skridt, at få personaleansvar. Hos os er det muligt at have kundeansvar og dermed ansvar for den kvalitet vi leverer til kunderne eller både ansvar for dette samt de medarbejdere, der er knyttet til teamet. Vil du videre op, er næste skridt på vejen at blive manager, typisk for 1-2 teams og dermed totalt 4-12 medarbejdere, der fagligt spænder fra trainee til teamleder.

Kontakt HR

hr@visma.com
70 27 31 30