Senior it-supporter

Visma søger all-in-one it-supporter med lyst til en alsidig og ansvarsfuld arbejdsdag.

Har du lyst til en hverdag, som byder på ansvar og afveksling i et kompleks it-miljø på tværs af lokationer med 150 medarbejdere, og som en integreret del af en 5500+ nordisk koncern?

Som senior it-supporter bliver det din opgave at optimere og udvikle funktionen, således at infrastrukturen og it-sikkerheden hele tiden er i compliance og opdateret. Det vil sige, at servicere alt it, kommunikation og infrastruktur, men også facility management. Desuden er afdelingen også ansvarlig for direkte support til projekter og i mindre omfang kunder som f.eks. ved etablering af servere, services og level 1, 2 og 3 support.

Du bliver en del af en dynamisk og projektorienteret organisation, som er under konstant udvikling. Det er support-afdelingens opgave at få hverdagen i virksomheden og for de enkelte brugere til at fungere så effektivt og optimalt som muligt.

Sammen med dine fire kolleger vil ingen dag være ens, når I blandt andet arbejder med workstations, servere, storage, telefoner & telefoni, adgangskontrol, sikkerhed, internet & netværk, VPN og fjernadgang, strøm, ventilation, varme, vand og leverandørhåndtering.

Dit ansvar som senior it-supporter

Corporate alignment med både level 2 og 3 support samt sparring med samarbejdspartnere i Norge, Sverige, Finland og Litauen.

It-infrastruktur support med installation af nye infrastruktur enheder, udskiftning af defekte enheder/komponenter, fejlsøgning og problemløsning og SW & firmware-opdateringer som kerneopgaver.

Opgaver relateret til ledelse & governance, herunder teamplanlægning og møder, projektledelse af store og små tekniske opgaver, licensing og governance af værktøjer.

Bygningsservice & -support bl.a. overvågning, reaktion på alarmer, kontrol af brandcentral og varme & ventilation (CTS), brandcentral (ABA), adgangs- og alarmsystem (ADK - TYV), backupstatus, receptionssupport og håndværkerkontakt.

Dine kvalifikationer

Du har min. tre års relevant erfaring fra en lignende stilling i mellemstor virksomhed.

Du vil være den rigtige kandidat, hvis du har arbejdet direkte med support og har både erfaring og en evne til at gennemskue komplekse problemstillinger. Desuden skal du kunne designe, opbygge og implementere komponenter i en sammensat infrastruktur.

It-afdelingen er en servicefunktion, der opererer på tværs af alle niveauer. Derfor er det vigtig, at du er god til at kommunikere samtidigt med, at du har lyst til at yde en god og professionel service for alle.

Desuden skal du have konkret erfaring med flere af følgende:

  • Workplace, workstation/laptop, displays/monitors, docking, NUC. Servere og operativsystemer af enhver art
  • Virtualization, alle hypervisors, især Vmware (VSphere/VCenter)
  • Core infrastruktur, Converged Network, Cisco, network generelt, LAN, WAN, VPN. Storage, SAN / iSCSSI
  • System- og brugeradministration
  • Software, Atlassian, Microsoft Office, cloud/hosting, udviklingsplatforme, security, antivirus og malware (policies)

Det er mindre væsentligt, at du har erfaring med facility management, men du skal have lyst til at engagere dig i husets behov på dette område også.

Søg jobbet