Job som studerende

Start karrieren, mens du studerer

Kickstart din karriere

Kom og bliv en del af Visma Consulting, hvis du:

  • Drømmer om en karriere i it-branchen og vil gerne investere tid i et relevant studiejob, så du har mulighed for, at anvende det du lærer på studiet.
  • Gerne vil prøve teori af i praksis via en virksomhedspraktik, i forbindelse med dit it-studie.
  • Skal i gang med et innovativt it-speciale, som det ville være interessant, at skrive i samarbejde med os.

Lidt om dig

Du er i gang med din uddannelse til it- eller softwareingeniør, datalog, cand.it. eller lignende. Du er super skarp og er blandt de bedste og dygtigste til lige præcis det du kan. Du brænder for at kode og koder både på din uddannelse og i din fritid, fordi du ikke kan lade være.

Du er udadvendt med en naturlig nysgerrighed. Desuden er du god til at skabe relationer, så du i fremtiden vil trives i en konsulentrolle.

Hvad siger den studerende?

”Jeg lærer rigtig meget af at prøve teorien af i praksis ved siden af mine studier. Når man sidder begravet i bøger, kan det godt nogle gange virke lidt abstrakt, hvordan ens viden skal bruges ude i virksomhederne. Hos Visma får jeg prøvet mig selv af i konkrete it-projekter sammen med erfarne medarbejdere, som jeg lærer rigtig meget af. De er samtidig gode til at lytte til det input, jeg kommer med, selvom jeg 'bare' er studerende,” 
Den studerende.

Vil du være med til at digitalisere Danmark?

Se ledige stillinger 

Kontakt

Har du spørgsmål vedrørende studiejob eller praktik er du velkommen til at kontakte Karin Zimmermann, som er vores HR business partner.

Karin Zimmermann
HR business partner
karin.zimmermann@visma.com
40 82 61 46

Arbejdspladsen

Vi har samlet it-udvikling og rådgivning i divisionen Visma Consulting A/S. Vi har et moderne domicil i Lyngby, men sidder ofte i teams hos kunderne. Vi har også kunder og samarbejdspartnere siddende hos os, for at sikre en tæt dialog i projekterne.

Mere om arbejdspladsen i Lyngby