Visma Labs A/S

Vi udvikler stærke løsninger, som er intuitive og værdiskabende for vores kunder.

Se ledige stillinger hos Visma Labs A/S

Visma Labs A/S er en del af den internationale Visma-koncern, og selskabet er i stor vækst. I Visma Labs udvikler vi markedsledende systemer inden for løn, HR og rekruttering. Det marked, vi opererer i, er i stor vækst, efterspørgslen efter innovative, cloud-systemer boomer, og derfor har vi brug for flere hænder og skarpe hoveder, så vi fortsat kan levere de løsninger, der effektiviserer kundernes hverdag mest muligt.

Vores udviklerteams arbejder virtuelt og på tværs af landegrænser. Vores kollegaer sidder i Danmark, Norge, Sverige, Finland, Irland, England, Rumænien. Letland, Litauen og Holland. Vi er cirka 600 dygtige medarbejdere fordelt på de forskellige lokationer.

Se ledige stillinger

I Danmark er vi ca. 20 medarbejdere, som alle arbejder proaktivt på vores leverancer, både til private og offentlige virksomheder.

I Visma Labs har vi et stærk fagmiljø, hvor vi hver dag samarbejder om at udfordre eksisterende systemer og processer. Alle fokuserer vi på at levere markedets stærkeste løsninger, som er intuitive og værdiskabende for vores kunder.

Vi arbejder som systemarkitekter, udviklere, QA, product managers og product owners. Vi arbejder agilt og anvender SCRUM. Produkterne er primært cloud-baserede, og vi anvender en lang række forskellige teknologier for at udvikle unikke løsninger. I alle afdelinger udføres arbejdet med en stor faglig stolthed, og som organisation motiveres vi af stærke resultater, der øger vores konkurrenceevne både nationalt og internationalt.

Epos-systemerne er markedsledende og vi tilbyder i dag følgende løsninger:

  • Epos Rekruttering
  • Epos Løn
  • Epos HR
  • Epos Portal
  • Epos Management
  • Workcyclus

Alle vores systemer er operationelt forretningsunderstøttende - og med et konstant fokus på videreudvikling af funktionaliteter sikrer vi, at systemerne imødekommer aktuelle trends og ønsker fra markedet. Du kan læse mere om systemerne her.

 Epos Produkter

Vi har travlt og vi vil være flere!

Ledige stillinger:

Udviklingschef

Som udviklingschef er din vigtigste opgave at sikre den overordnede produktleverance, stå i spidsen for den daglige drift og lede medarbejderne. Du tænker strategisk og langsigtet og er ikke bange for at føre nye tiltag ud i virkeligheden.

Ansøg her

Product owner

Du har SCRUM-erfaring og får ansvaret for den kontinuerlige udvikling af Epos HR. Du har det totale overblik over kundernes udviklingsønsker, tendenser i markedet, indsigt i konkurrerende systemer og den samlede vision for Epos HR.

Ansøg her

Udvikler

Du er en resultatorienteret udvikler, med interesse for og ambitioner om arkitekturansvar. Du brænder efter at arbejde med markedsledende cloud-baserede produkter. Du bidrager med innovative og unikke løsninger. Du bliver SCRUM team member og rådgiver product owners om backlog.

Ansøg her