DIBS - Payments made easy
 

Opsæt online betaling på din webshop i dag!

Udfyld formularen og send den ind til os for at opsætte online betaling med DIBS på din webshop.

 

Priser på DIBS

  • Oprettelse: 195,-
  • Månedligt abonnement: 149,-
  • Transaktionspris: 0,50

Husk der er gratis DIBS transaktioner de første 6 måneder, så du skal kun betale hvis du har MobilePay Online og kortudsteders transaktionsgebyrer.

 

Priser på MobilePay Online

  • Månedligt abonnement: 49,-
  • Transaktionspris: 0,50

 

Lidt om online betaling:

Betalingsaftale med DIBS

For at kunne bruge DIBS' betalingsløsning bliver der oprettet en aftale med DIBS. Formularen indeholder de oplysninger som DIBS skal have til oprettelse af aftalen.

Hvad er en Payment Service Provider / PSP'er?

En PSP'er er enkelt sagt en kobling mellem en webshop og en indløser (se mere on indløser nedenfor). PSP'eren håndterer følsomme data så som kortdata, og sørger for at udvekslingen af disse data foregår sikkert og i krypteret format. For at blive PSP'er skal man overholde PCI DSS (Payment Card Industry Data Security Standard) reglerne, som er kortindustriens fælles standard for sikker håndtering af kortdata.

Hvad er en indløser?

En indløser er en finansiel institution som modtager kortdata fra PSP´er, og sørger for at tjekke om kort er stjålet, spærret eller andet. Det er også indløseren der hæver pengene på kortholders konto og overfører dem til forretningen / salgsstedet.

 

Om DIBS

DIBS tilbyder Nordens største udvalg af enkle og sikre betalingsløsninger på nettet. De startede i 1998 og var pionerer inden for betalinger på nettet – i dag er de førende i Norden.

DIBS var de første der nåede en milliard transaktioner, og de har i dag over 15.000 webshops som kunder med en årlig omsætning på mere end 100 milliarder kroner.

Hvert år vælger ca. 2.500 nye webshops – store som små - en af deres løsninger. På deres kontorer i Danmark, Sverige og Norge arbejder flere end 100 dedikerede medarbejdere på at gøre online betaling nemmere – for både dig og dine kunder.

 

 

 
 

Ønsker du også MobilePay?